la mine lucrurile sunt cat se poate de simple: e localitatea in care m-am nascut :)
Versiune printabilă
la mine lucrurile sunt cat se poate de simple: e localitatea in care m-am nascut :)
La mine...primul prenume si anul nasterii :)
a inceput ca psycho_G (G de la Gabi) dar mi se spunea psycho. datorita multor retarzi care nu stiau sa citeasca corect nick-ul l-am adaptat si a iesit psaico :) plus ca e mai original asa ;)
initial am avut "AUTOTRAFIC" am avut site`ul autotrafic.ro , cristi a avut placerea sa mi`l schimbe in "GIN" , asa am si la masina, prenumele meu este Ginel :)
adi - ca asa ma cheama
zbang - ca trebuia sa ma deosebesc de ceilalti adi
tv- initialele liceului pe care l-am absolvit
:)
Interesante chestii citesc aici care schimba cu totul ceea ce credeam ca inseamna:
@adizbang_tv credeam ca tv vine ca ai vreun site despre TV
@all de pana acum interesante abrevieri si alegeri.
Eu mi-am ales c|neva in urma cu vreo 6 ani. L-am vazut la c|neva pe mirc(la o fata) si m-am gandit ca pot construi o povestioara in jurul acestui nume. Eram mare fan hip-hop inainte, si aveam pseudonim r3dBoy(probabil ca-mi placea redman, nici nu mai stiu), am trecut apoi la tupac o perioada si pe urma am ajuns la c|neva si asa a ramas.
Numele in sine e semnificativ, zic eu. Poate fi c|neva: fata sau baiat, poate fi c|neva (pronume nehotarat) de valoare sau un om oarecare sau un nimeni.
Pacat ca cele mai importante extensii sunt luate.
La mine vine de la cainele unui prieten. Mi-a placut ca e usor de scris si nu inseamna nimic.
Sambo - stil de lupta.Imbina elemente din mai multe arte martiale, predominant judo si jiu-jitsu.
Lupanu
lupu numele de familie
prenume : adi (cine ma striga asa nici macar nu aud)
cina ma striga lupanu ciulesc urechile
un fel de diminutiv de la lupu