Sunt un mare fan al seriei "The fast and the furious" Nu prea sunt furios asa ca am ales acest nick-name, imi place cum suna. Asta nu inseamna neaparat ca sunt mai rapid decat voi :D
Versiune printabilă
Sunt un mare fan al seriei "The fast and the furious" Nu prea sunt furios asa ca am ales acest nick-name, imi place cum suna. Asta nu inseamna neaparat ca sunt mai rapid decat voi :D
Edy12006 = Edy numele meu si 2006 anul in care am facut adresa de e-mail pentru ca pe cea veche nu am mai putut-o accesa. Am vrut sa fie edy2006 dar sugestia lui Yahoo a fost alta, asa ca am lasat ce s-a nimerit.
De atunci obisnuiesc sa utilizez acest username.
drakushorul - imi spunea un copil de 8 ani al unui prieten pentru ca ii se parea mai frumos decat porecla mea (draku) :D
Nimic. Doar suna american :))
luyzette:
"luy"(de la luiza, numele meu) + "zet"(asa obisnuia sa imi supa varu'meo:luyzet)+ "te"(eh...asa am vrut eu..ca sa para mai..frantuzecs:P)
:)
Da' l-ai disecat, nu gluma :))
Up.
O multime de membrii noi, care mai de care cu nick-uri mai ciudate: saladfingers, NEKHBET, Cucifer, Oxi_KisSs, OldOak, nex, imation256mb, etc.
Va asteptam cu un post si in acest thread.
Salad Fingers - caracter animat, pentru cei care nu stiu http://www.fat-pie.com/salad.htm - lumea zice ca ma reprezinta, eu nu cred :))
o prescurtare de la site ul meu.
Mai bine mai tarziu decat niciodata (thx Meetzah).
Imaginatia nu e punctul meu forte: Mike de la Mihai si ppc = pay per click - Adwords.
Chiar sunt deschis la sugestii de imbunatatire.