Ochi Ager. L-am folosit prima oara prin 94. Inspirat dintr-o carte de-a lui Karl May, unde indienii puneau nume de genul asta, in functie de caracteristica personajului. Imi trebuia un nick pentru mIRC pe vremea aia.![]()
Ochi Ager. L-am folosit prima oara prin 94. Inspirat dintr-o carte de-a lui Karl May, unde indienii puneau nume de genul asta, in functie de caracteristica personajului. Imi trebuia un nick pentru mIRC pe vremea aia.![]()
Cathubodua = "Raven of Battle"Nick-ul il am de cativa ani, de cand am jucat Travian (faceam parte din tribul galilor si imi trebuia un nume semnificativ). Plus ca incepe si se termina cu aceleasi litere ca si numele meu (Cristina)... si am o slabiciune pentru celti, Stonehenge & stuff.is a Gaulish goddess [...] a battle goddess, perhaps a warrior aspect of a now lost triple goddess.![]()
mmmm cristinama uimesti pe zi ce trece :p
Neah... What's in a name?![]()
cine-a zis ca numele ma uimeste?
odiv - o porecla derivata din Ovidiu sau Ovidiu Duta al IV-lea.
ghici de unde vine al meu ...![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Al meu nick provine de pe vremea cand mi-am facut primul site mai serios: fanclubsf.net. Atunci am zis ca daca tot e fanclub, hai sa fiu eu Fanul cu F mareuite asa a iesit The Fan
![]()
(Nu are nici o legatura cu filmul cu acelasi titlu, care ii are in distributie pe de Niro si Snipes)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
dupa adresa de email.
99 (a nu se interpreta 69) anul in care mi-am facut adresa de mail.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)