Nosfer - coming straight from Transylvania - Ma visam vampir cand eram mic si "nosferatu" era un nume foarte reprezentativ. cum s-au trezit mai multi cu nicku ala eu m-am pimpat, l-am scurtat si l-am personalizat.
Nosfer - coming straight from Transylvania - Ma visam vampir cand eram mic si "nosferatu" era un nume foarte reprezentativ. cum s-au trezit mai multi cu nicku ala eu m-am pimpat, l-am scurtat si l-am personalizat.
Cathubodua = "Raven of Battle"Nick-ul il am de cativa ani, de cand am jucat Travian (faceam parte din tribul galilor si imi trebuia un nume semnificativ). Plus ca incepe si se termina cu aceleasi litere ca si numele meu (Cristina)... si am o slabiciune pentru celti, Stonehenge & stuff.is a Gaulish goddess [...] a battle goddess, perhaps a warrior aspect of a now lost triple goddess.![]()
Al meu nick provine de pe vremea cand mi-am facut primul site mai serios: fanclubsf.net. Atunci am zis ca daca tot e fanclub, hai sa fiu eu Fanul cu F mareuite asa a iesit The Fan
![]()
(Nu are nici o legatura cu filmul cu acelasi titlu, care ii are in distributie pe de Niro si Snipes)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
dupa adresa de email.
99 (a nu se interpreta 69) anul in care mi-am facut adresa de mail.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Lupanu
lupu numele de familie
prenume : adi (cine ma striga asa nici macar nu aud)
cina ma striga lupanu ciulesc urechile
un fel de diminutiv de la lupu
un_mic => un = 1 (cifra, articolul...)
mic= adjectivul
Impreuna inseamna ca sunt si eu unul mic (adica nu stiu prea multe despre ceea ce se vorbeste aici) si vreau sa ma fac mare (adica vreau sa invat -> de aceea sunt aici).
Inseamna ca in curand o sa vrei sa-ti schimbi nick-ul![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)