Gata, s-a lamurit omul. Topic inchis.
Gata, s-a lamurit omul. Topic inchis.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Hmmm ... De-abia acum vad acest thread.
Acel banner l-am creat eu cu mana mea, deci da, se poate spune ca este special pentru SeoPedia.
Vad ca acum nu mai este.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Initial cand am vazut topicul mi-a venit sa rad, dar apoi mi-am dat seama ca in contul meu de paypal nu exista un asemenea banner la sectiunea refferals si asta m-a pus pe ganduri.
Deci pana la urma, s-a lamurit sau nu problema? Este plagiat, sau nu?
keep dreaming...
Pai l-au copiat da ... Dar vad ca e vechi de 3 luni acest thread. Poate l-au scos![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am citit acest topic de la primul post,si am crezut ca bannerul este unul standard,creat chiar de Paypal...insa aflu socat ca e defapt un banner creat de Cristi,preluat si de altii...asa cum se intampla numai in Romania.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
deci pana la urma am avut dreptate si am un simt al observatiei extraordinar(sau nu neaparat extraordinar)
Da ai avut dreptate. Cred ca toti care am facut pe desteptii, fara sa verificam inainte, inclusiv eu, meritam o palma dupa ceafa. Hats off memelea![]()
Fapta e consumata , discutata , asta este , toti putem gresi mai mult sau mai putin .Eu zic ca ar trebui inchis topicul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)