Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Articole "preluate"

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    46
    Posturi
    213
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am avut ceva articole furate. Am contactat administratorul de site cu un mail foarte elevat si destul de acid. Din fericire cei in cauza au sters articolele si si-au cerut scuze. Mi-e "scarba" sa mai caut pe copyscape, ca sunt convinsa ca s-au mai infruptat si altii

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Este plina Romania si netul.ro (vb. in general, nu de ...netul de asa oameni si caractere; asta e caracteristic romanilor, pentru care cel mai simplu lucru pentru cei mai multi romani este sa fure si sa copieze, nu sa munceasca!

Eu am "muncit" luna trecuta/sau cealalta (ca mai recent, n-am prea mai stat de "veche"...) cu cativa (aprox.10 in 2 luni), care au copiat cu nesimtire bucati de text/chiar pagini (majoritatea), iar altii chiar si-au facut site-ul in proportie de 99% pe baza content-ului copiat de la mine

Varianta aplicata: dat mail de instiintare cum ca daca nu rezolva problema in termen de ...X zile, fac publica atitudinea lor prin orice mijloare, incepand cu o pagina special creata pe site-ul propriu (cu N vizit/zi) prin care sa prezint firme si atitudini ca ale lor, si terminand cu rezolvarea legala a problemei; 100% diin situatiile astea s-au rezolvat instant/f.repede, unii chiar au pus site-ul off-line; personal, nu stiu de ce, cred ca majoritatea s-a temut de proasta publicitate negativa oferita pe internet, care cu siguranta ar fi ajuns la posibilii clienti/ chiar si furnizori.
    Asadar, romanul stie doar de frica, parerea mea; nu de bun-simt, calitati morale, gandire sanatoasa, etc.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Mda, cam asta a fost si parerea mea. Chiar daca eu nu am recurs la amenintari, rezultatele au venit. Cateva site-uri au fost sterse, altele si-au eliminat continutul copiat de la mine. Sunt multumit ca totusi am reusit sa-i determin sa renunte la ceea ce au "furat" de la mine. Si voi continua sa verific saptamanal absolut toate site-urile. Pentru ca se investeste foarte mult in articole, research, etc. pentru a lasa toti ciumpalacii si hapciupaliticii sa ne preia munca.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Question

cate siteuri au continut propriu? parerea mea ca ft putine si asta nu numai pentru romania cat si pentru afara! de ideea siteului nici nu vreau sa ma mai gandesc, este greu cel putin la ora actuala sa faci un site creatie proprie 100% deoarece mai exista nush cate siteuri ca al tau lansate pe aceeasi nisa! acum hai sa va pun si eu o intrebare daca iei un continut,articol de pe un site de pe .com in orice limba (fara romana binenteles) spre ex, si traduci anumite parti,articole si mai adaptezi putin pt la noi din site-ul respectiv, asta ce e? ai voie?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut "scriitori" articole
    De DubluQ în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 04:00
  2. Scriu articole pe blog PR2 si/sau PR4 in regim "barter"
    De paulpadurariu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2010, 09:54
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01
  5. Cumpar articole/caut "article writer"
    De Razvanel în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st July 2007, 22:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •