Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Mi-a fost furat continutul textual de pe home ca sa fiu penalizat de Google

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu stiu la ce te referi Nichita, fa un print screen ca nu ma prind.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa vezi si rasplata pentru ajutorul oferit, am si primit reputatie negativa din partea lui deadwordisee...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Uite aici.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

pluginul tau e buguit. Textul gen Piese auto Galileo pe www. gauto.ro este din box like-ul de pe facebook care este in footer,deci nu ai dreptate. Eu chiar ma mir cum ai putut sa afirmi ca din cauza la un plugin care citeste orice continut de pe un site,fie el si iframe , Google vede tot. LoL

PS: Observi nichita ca la postul tau cu 11 headuri si bla bla si spam cu keyword match"piese auto", lumea ti-a acordat reputatie fara macar sa testeze daca ai avut dreptate sau nu? E legea turmei asta, dar sa trecem peste....ca oricum nu ma intereseaza aspectul asta.
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 9th February 2012 la 00:52.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

lumea ti-a acordat reputatie fara macar sa testeze daca ai avut dreptate sau nu?
    Crezi ca sunt oameni care nu stiu sa verifice singuri cum este treaba cu h-urile si optimizarea dintr-un site si au nevoie de un print screen de la nichita? Pur si simplu au considerat ca este un raspuns bun
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Pai e exact ce am spus eu, si sa consideri ca ceva e bun fara sa testezi e gresit.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    pluginul tau e buguit. Textul gen Piese auto Galileo pe www. gauto.ro este din box like-ul de pe facebook care este in footer,deci nu ai dreptate. Eu chiar ma mir cum ai putut sa afirmi ca din cauza la un plugin care citeste orice continut de pe un site,fie el si iframe , Google vede tot. LoL

PS: Observi nichita ca la postul tau cu 11 headuri si bla bla si spam cu keyword match"piese auto", lumea ti-a acordat reputatie fara macar sa testeze daca ai avut dreptate sau nu? E legea turmei asta, dar sa trecem peste....ca oricum nu ma intereseaza aspectul asta.
    Cred ca nu stii sa citesti. Google is now indexing Facebook Comments (AJAX/Iframe) Google is now indexing Facebook Comments (AJAX/Iframe)

Daca vede commenturile, vede si restul mizeriilor pe care le ai acolo. In fine, chiar nu meriti sa fii ajutat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Sincer nu reusesc sa inteleg totusi care e problema ... In loc sa fii bucuros ca nu trebuie sa stai sa adaugi pe mai multe site-uri, tu stai si faci atata valva pt ca anuntul tau a fost postat si pe alt site.

Singurii in afacerea asta suparati ar trebui sa fie cei care de la care a fost furat cu adevarat anuntul si nu tu.
    Ps: stiu ca o sa iau ceva negative, dar trebuie sa stii ca aceste " mofturi" doar ca nu ai fost bagat in seama de siteul ce a copiat anuntul chiar nu au rost .

Dai in judecata, poate asa o sa fii mai bucuros.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@NICHITA da click pe asta si argumenteaza insistenta ta cu Google indexeaza tot ce tine de facebook . site:pieseautoonline.org Site-ul Galileo Auto ofera discount chiar de la primele comenzi in functie de cantitatea comandata. - C

Ala e o bucata de text din print screenul tau.

PS: ca sa iti intorc vorba ,tu nu meriti sa fii bagat in seama fiindca insisti aiurea pe ceva ce nici macar nu ai testat si am mentionat expres intr-un post ulterior ca multi membri zic ceva fara sa testeze.Ma asteptam ca macar sa testezi tu, da na, asta e viata, trebuie sa inghit si astea.

@Maxz , nici tu nu ai inteles cum e problema pusa. Unu care a vrut sa promoveze situl x, a copiat fraze si pasaje din textul de pe homepageul meu (pe care l-am schimbat ieri) si l-a folosit ca sa obtina backlinkuri pt situ X. Pe mine m-au afectat chestiile astea.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    @NICHITA da click pe asta si argumenteaza insistenta ta cu Google indexeaza tot ce tine de facebook . site:pieseautoonline.org Site-ul Galileo Auto ofera discount chiar de la primele comenzi in functie de cantitatea comandata. - C

Ala e o bucata de text din print screenul tau.

PS: ca sa iti intorc vorba ,tu nu meriti sa fii bagat in seama fiindca insisti aiurea pe ceva ce nici macar nu ai testat si am mentionat expres intr-un post ulterior ca multi membri zic ceva fara sa testeze.Ma asteptam ca macar sa testezi tu, da na, asta e viata, trebuie sa inghit si astea.

@Maxz , nici tu nu ai inteles cum e problema pusa. Unu care a vrut sa promoveze situl x, a copiat fraze si pasaje din textul de pe homepageul meu (pe care l-am schimbat ieri) si l-a folosit ca sa obtina backlinkuri pt situ X. Pe mine m-au afectat chestiile astea.
    Atunci, zi-mi unde e textul tau ! HTML-ul !

"Galileo auto poate fi considerat cel mai mare motor de cautare de piese auto, elemente si parti accesorii din Romania" - Google Search

De cand te tot plangi aici faceai alt text pentru homepage ! Vad ca insisti ca nici unul de aici nu are dreptate. Nu inteleg de ce ai mai postat aici, daca le stii pe toate. Scoate-i singur penalizarea !

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am fost penalizat sau ce?
    De papu123 în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd August 2008, 22:46
  2. siteul meu a fost penalizat de google
    De Fidel în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 4th June 2008, 22:41
  3. Cine mi-a mai furat continutul
    De Emil Chelariu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st March 2008, 10:13
  4. Mi-a fost furat contentul (iar!)
    De FireEyes în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th October 2007, 20:21
  5. Vi s-a furat continutul? ce ati facut?
    De dojo în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th March 2007, 20:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •