Nu stiu la ce te referi Nichita, fa un print screen ca nu ma prind.
Versiune printabilă
Nu stiu la ce te referi Nichita, fa un print screen ca nu ma prind.
Ca sa vezi si rasplata pentru ajutorul oferit, am si primit reputatie negativa din partea lui deadwordisee...
Uite aici.
pluginul tau e buguit. Textul gen Piese auto Galileo pe www. gauto.ro este din box like-ul de pe facebook care este in footer,deci nu ai dreptate. Eu chiar ma mir cum ai putut sa afirmi ca din cauza la un plugin care citeste orice continut de pe un site,fie el si iframe , Google vede tot. LoL
PS: Observi nichita ca la postul tau cu 11 headuri si bla bla si spam cu keyword match"piese auto", lumea ti-a acordat reputatie fara macar sa testeze daca ai avut dreptate sau nu? E legea turmei asta, dar sa trecem peste....ca oricum nu ma intereseaza aspectul asta.
Crezi ca sunt oameni care nu stiu sa verifice singuri cum este treaba cu h-urile si optimizarea dintr-un site si au nevoie de un print screen de la nichita? Pur si simplu au considerat ca este un raspuns bunCitat:
lumea ti-a acordat reputatie fara macar sa testeze daca ai avut dreptate sau nu?
Pai e exact ce am spus eu, si sa consideri ca ceva e bun fara sa testezi e gresit.
Cred ca nu stii sa citesti. Google is now indexing Facebook Comments (AJAX/Iframe) Google is now indexing Facebook Comments (AJAX/Iframe)
Daca vede commenturile, vede si restul mizeriilor pe care le ai acolo. In fine, chiar nu meriti sa fii ajutat. ;)
Sincer nu reusesc sa inteleg totusi care e problema ... In loc sa fii bucuros ca nu trebuie sa stai sa adaugi pe mai multe site-uri, tu stai si faci atata valva pt ca anuntul tau a fost postat si pe alt site.
Singurii in afacerea asta suparati ar trebui sa fie cei care de la care a fost furat cu adevarat anuntul si nu tu.
Ps: stiu ca o sa iau ceva negative, dar trebuie sa stii ca aceste " mofturi" doar ca nu ai fost bagat in seama de siteul ce a copiat anuntul chiar nu au rost .
Dai in judecata, poate asa o sa fii mai bucuros.
@NICHITA da click pe asta si argumenteaza insistenta ta cu Google indexeaza tot ce tine de facebook . site:pieseautoonline.org Site-ul Galileo Auto ofera discount chiar de la primele comenzi in functie de cantitatea comandata. - C
Ala e o bucata de text din print screenul tau.
PS: ca sa iti intorc vorba ,tu nu meriti sa fii bagat in seama fiindca insisti aiurea pe ceva ce nici macar nu ai testat si am mentionat expres intr-un post ulterior ca multi membri zic ceva fara sa testeze.Ma asteptam ca macar sa testezi tu, da na, asta e viata, trebuie sa inghit si astea.
@Maxz , nici tu nu ai inteles cum e problema pusa. Unu care a vrut sa promoveze situl x, a copiat fraze si pasaje din textul de pe homepageul meu (pe care l-am schimbat ieri) si l-a folosit ca sa obtina backlinkuri pt situ X. Pe mine m-au afectat chestiile astea.
Atunci, zi-mi unde e textul tau ! HTML-ul !
"Galileo auto poate fi considerat cel mai mare motor de cautare de piese auto, elemente si parti accesorii din Romania" - Google Search
De cand te tot plangi aici faceai alt text pentru homepage ! Vad ca insisti ca nici unul de aici nu are dreptate. Nu inteleg de ce ai mai postat aici, daca le stii pe toate. Scoate-i singur penalizarea !