Se poate spune ca un site e plagiat daca... specific undeva in plasamentul siteului sursa? De exemplu daca preiau stiri de la AGERPRESS, update zilnic,si specific undeva in dreapta,sau jos , ''Sursa AGERPRESS" ?
Se poate spune ca un site e plagiat daca... specific undeva in plasamentul siteului sursa? De exemplu daca preiau stiri de la AGERPRESS, update zilnic,si specific undeva in dreapta,sau jos , ''Sursa AGERPRESS" ?
Din DEX: Plagiat - Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală.
Inainte de a publica/copia un articol de pe alt site, citeste politica site-ului respectiv, daca permite si in ce conditii. Nu e destul doar sa mentionezi sursa, ci sa pui si un link de unde ai copiat. Unele site-uri permit doar preluarea partiala a articolelor.
In cazul in care nu este specificat pe site-ul respectiv modalitatea de preluare a informatiilor, cere printr-un e-mail acordul autorului.
Boingeanu Ben
am inteles....si cu asta cred ca as clarifica exact situatia...![]()
Sau si mai corect ar fi sa folosesti sursa de stiri strict doar ca sursa de inspiratie.
But is the hard way![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
da...munca.....munca...![]()
poti sa incepi deja ...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)