vexio e un shop cunoscut, arata foarte bine, castigator pe la gpec. se pare ca nu numai mie imi place cum arata, cuiva i-a fost atat de drag incat l-a luat acasa
vexio.pngabshop.png
vexio e un shop cunoscut, arata foarte bine, castigator pe la gpec. se pare ca nu numai mie imi place cum arata, cuiva i-a fost atat de drag incat l-a luat acasa
vexio.pngabshop.png
Nici pe departe. Relax, e ok
Stiu destul de bine vexio. Celalalt nu are multe.
Ca design, prea putin: asa si profilul meu de facebuc seamana cu al tau...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
facebook arata la toata lumea la fel si nu are nicio treaba cu subiectul discutiei. dar sa nu observi asemanarile, si spui ca nici pe departe...e grav.![]()
sa mai vedem pareri...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Da, se observa ca s-a inspirat in mare parte de la vexio. Spre deosebire de altii, a avut rabdarea sa mai schimbe din culori, marimi, format, denumire clase css.
Boingeanu Ben
Sunt aproape identice. Chiar ca e grav daca nu observi ca sunt aproape identice.![]()
S-au inspirat, e drept. Dar nu pot fi acuzati de asa ceva. Aproape toate elementele de design difera putin de cele de pe vexio si la fel si culoarea.
Amplasarea si ideea da, e inspirata dar atat.
.
Mare asemanarea, cei drept au schimbat culorile, dar tot seamana mult.
Seamana ce ii drept. Oricum doar structura este aceeasi, nisa este difera la fel si culorile cu fonturile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)