Da, clar au furat: au si ei meniul tot in dreapta.![]()
Serios vorbind, la design eu nu vad nici o asemanare.
La texte nu am stat sa caut, dar la design chiar nu vad de ce ai zice ca e furt.
Da, clar au furat: au si ei meniul tot in dreapta.![]()
Serios vorbind, la design eu nu vad nici o asemanare.
La texte nu am stat sa caut, dar la design chiar nu vad de ce ai zice ca e furt.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
bre tu vezi ca foloseste wordpress e aceeasi thema doar modificate pozele? dupa mine nu e furt? omu s-a inspirat
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
care tema omule? arata-mi tu tema...
eu am facut html-ul from scratch pentru dentcof, am avut doar psd-urile de la designer...
nu vezi nicio asemanare?? meniul de sus e identic, slide-ul e in aceeasi pozitie, logo-ul la fel...
in dreapta slide-ului de pe prima pagina sunt 3 butoane (coincidenta, pozele pe ele sunt puse la fel, una este chiar identica, cea cu implantul) EU am modificat si am pus cu poze rotunde in butoane pentru ca ideea designerului (stock photos decupate) mi s-au parut overused
si A FURAT texte si poze, de la dentcof , velvetdental si neoclinique
Ultima modificare făcută de Mar; 24th June 2010 la 13:07.
ar fi bine sa judece si alti oameni chestia asta, ce ziceti?
http://www.google.ro/#hl=ro&source=h...b520b144288242
Iti spun eu ce banuiesc ca s-a intamplat. Au chemat un designer iar ala i-a intrebat: "Cum ati vrea sa arate site-ul ? Un exemplu ceva ?"
Ei i l-au dat pe al tau ca exemplu iar el s-a conformat.
"Cu continutul cum facem ?"
"Ia si tu de pe alte site-uri ca suntem ocupati. O sa punem noi ceva acolo, da' nu acum." Evident ca nu au habar de duplicate content sau ca trebuie copyright pentru continut.
Cam asta banuiesc ca e in spatele realizarii site-ului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
cred ca s-au sesizat, nu imi mai merg link-urile din header!
La inceput am vrut sa spun si eu ca site-urile nu seamana deloc (oleaca mai larg pe aici, alta culoare pe acolo... ) dar dupa o
privire mai atenta am ajuns la concluzia ca omu a copiat... cu sau fara wordpress a luat poze si texte fara sa-si bata prea mult capul.
O sa schimbe textul si pozele si nimic mai mult...
In locul tau as lua tema si as pune-o la urmatorul client cu sigla albastrasa se invete minte.
oricum.. la dentistul asta nu m-as duce.. daca nu are grija de propria imagine, ce sa mai ceri din punct de vedere profesional.. doftori de mantuiala ca si designerul.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Este furt curat, pe fata si fara sa se fereasca - proasta imagine si-au facut - dar oricum ii doare fix in pix momentan....dar cand o sa conteze fff mult si la romani expunerea online atunci o sa ii arda la numar de clienti.
Imi place : "© 2010 - Swiss Dental Clinique - Buzau - Toate drepturile rezervate. "ce de drepturi si-au rezervat - dreptul sa fure!
lbordea: expunerea online conteaza fff mult chiar de acum, cel putin pentru clinicile medicale este un instrument de promovare excelent.
Mar, e posibil ca o clinica stomatologica sa aibe angajati care sa faca webdesign? Ptr ca altfel nu imi dau seama de ce denumirea asta de topic.
Nu neg copia, mai ales ca au inceput sa schimbe unele lucruri si dovezile sint clare, dar nu cred ca pana la urma clinica a copiat, ci o firma angajata. Nu sint dovezi ca aceasta clinica a cerut o clona, deci pana la urma firma de webdesign ar trebui trasa la raspundere sau defaimata. Nu?
Si..ai avut contacte cu acesti oameni, ii cunosti?
Sper sa imi raspunzi ptr ca vad ca in ultimul timp nu prea mai revii cu raspunsuri la unele intrebari.
In cazul in care ai abandonat si subiectul asta sau nu imi raspunzi, voi modifica titlul topicului, ptr ca nu cred ca e ok ca aceasta clinica sa fie acuzata de furt, ci cei care au realizat furtul.
Si ca dezbatere generala: cand vine vorba de design, nu detinatorul site-ului e responsabil de furt, ci cel care a realizat furtul ..adica firma de webdesign. Nu e corect sa acuzati detinatorul (mai ales ca multi n-au treaba cu online-ul), ci realizatorul furtului (firmele care fac treaba de mantuiala si iau bani pentru asta).
Ultima modificare făcută de Krumel; 3rd July 2010 la 22:07.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)