Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Supercars.ro plagiat

Afișare hibrid

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Rares, dupa rationamentul asta, practic fiecare din noi am putea atribui copyrights doar textelor cu caracter personal.

Pai din moment ce Nosfer a scris articolul (sau writerul lui) el este propriatarul textului. In nici un caz al Porche-lui de care zici tu acolo, despre care poate scrie la randul lui tot internetul. Dar a scrie nu e egal cu "a copy-pastui".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

M-ati inteles gresit. Stiu ca nu e moral, dar din punct de vedere legal, Nosfer cum poate dovedi ca articolele ii apartin? Care e suportul pe care au fost scrise acele articole?

Fara a putea dovedi, degeaba apeleaza la cei ce ofera host plagiatorului. Asta era ideea.

Acum referitor la partea cealalta, nu am spus ca Nosfer ar trebui sa fie proprietarul porsche-ului. Articolele alea cum au aparut daca el nu e jurnalist Auto, pozele alea de unde au aparut? Nu au fost si ele la randul lor copiate de pe alte siteuri? Articolele alea nu au rezultat prin traducerea, combinarea, rezumarea unor articole originale scrise de niste jurnalisti auto adevarati? Deci e alta marie cu aceeasi palarie. NU?

Nu sustin plagierea, si eu am fost in situatia de a ma trezi cum niste pusti idioti mi-au tras la xerox siteul intreg si nu numai o data s-a intamplat. Deci stiu cum e.

Asta este internetul si trebuie sa-l acceptam asa cum e. Intre a copia un articol in intregime si a "cosmetiza" acel articol pentru a arata original eu nu vad nicio diferenta. Tot o mizerie se numeste, dublarea continutului.

Cum apare o stire interesanta pe un site mare, cum papagalii o traduc, schimba 3-4 cuvinte si o pun la ei pe site. Nu sunt in stare sa scrie ceva original cu adevarat, sa plece de la ei ideea si esenta articolului.

Asa cum am mai spus, Nosfer nu asta ar trebui sa te preocupe pe tine. Odata ce articolul tau a fost indexat primul, el este cel original in ochii google. Restul e cancan.

Ne luptam cu morile de vand, e greu sa schimbi mentalitati, tot timpul se va gasi cate un smecher care sa ne copie content, doar traim in Romania.

Hai noroc!
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 18th December 2009 la 10:53.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

vmariusgl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    40
    Posturi
    190
    Putere Rep
    32

Implicit

Majoritatea celor care publica articole din domeniul auto, se inspira din acele "press release", realizate de producatorii unei anumite marci auto, tocmai pentru acest lucru. Odata cu acel material, producatorul ofera si o serie de poze tot pentru acelasi scop. Cazurile in care marile site-uri auto publica fotografii proprii sunt cu ocazia saloanelor auto, cand acestia trimit fotografii acolo. In rest toate pozele sunt de la producatori.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sunt plagiat 24/7
    De vladgidea în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st June 2009, 14:59
  2. Supercars.Ro - un nou design!
    De supercar în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th March 2009, 00:46
  3. Plagiat sau nu ?
    De Danielu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 13