Am propus eliminarea lui si altor useri care au site-uri " Manele NOI " filme youtube" si alte tampenii de genul dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni.![]()
Sustin si eu propunerea, de mult trebuiau eliminati astfel de useri.
Am propus eliminarea lui si altor useri care au site-uri " Manele NOI " filme youtube" si alte tampenii de genul dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni.![]()
Sustin si eu propunerea, de mult trebuiau eliminati astfel de useri.
Hahaha... super tare... le-am gasit si pe ale mele acolo. Nici macar nu a hostat pozele pe server-ul lui, le-a link-uit direct de la mine. Ce oameni....
Stay tunned for Bristol based web design.
cocalar photoshopist !
astia acuma nu isi mai fac poze cu dolari trasi la xerox ci spun : hey pitzi `ete ce site smecher mi-am tras !
Ultima modificare făcută de blackangel32; 14th November 2009 la 03:59.
@ Blackangel ,
Dura reactie, mult prea dura.
Sa nu uitam ca personajul in cauza e un copil de 13-14 ani care a auzit si el de notiunea "bani pe net" si e furat de mirajul banilor usor dobanditi.
Acesti copii trebuie educati, nu huliti.
Il injuram pe el, care vrea sa invete cate ceva din ale web-ului, dar ii lasam sa treaca neobservati (sau ma rog, aproape) pe cei care ne umplu casutele de mail cu spam, etc.
Totusi obiectul in sine al forumului de unde ai preluat discutia este educarea tinerilor. Asemenea reactii parerea mea nu-si au rostul.
De ce trebuie noi, cei un pic mai experimentati sa ii luam la injuraturi, in loc sa incercam sa le explicam si sa ii aducem pe calea cea buna?
Asa ca,
Cu stima (si respect) din partea mea, DoctorD , numai dispret.
(na ca o daduram in offtopic)
Ultima modificare făcută de Robert; 14th November 2009 la 12:05.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
oameni buni, nu pot sa nu ma irit la citirea acestui thread, chiar daca vb de o persoana de 13-14 ani. Rog persoanele experimentate sa comenteze ceea ce voi propune deoarece n-am incercat niciodata asa ceva.
"File a notice of Digital Millenium Copyright Act (DMCA) infringement with search engines such as Google and others to have the offending site removed from their search results."
sursa: Copyscape - Responding to Online Plagiarism
@Ianna
Cea mai corecta treaba mi se pare excluderea siteului plagiator din Google ( si eventual celelalte motoare de cautare majore ). Daca intre ghilimilele de mai sus nu se afla vorbe in vant sper sa incerci si mai ales sa reusesti!!!
Rog inca o data sa raspunda la aceasta propunere persoanele care au incercat asa ceva si sa ne comunice si noua rezultatele...
Andrei, ce rost are sa dezgropi un subiect vechi de 1 an de zile.
Voi va uitati la ce comentati? Va uitati sa vedeti daca subiectele mai sint actuale?
Sau comentati ptr semnaturi?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)