Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: duplicate content si consecintele lui

giovanni12345 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit duplicate content si consecintele lui

A mai fost asa tip de intrebare insa nu am inteles raspunsul.

Am un site cu 1000 pagini dintre care 400 sa presupunem ca sunt duplicate.

Vor primi filtrarea doar cele 400 sau v-a fi afectat tot situl adica si cele 600 de pagini care nu sunt duplicate.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    34

Implicit

penalizarile se aplica pentru intreg site-ul, in cazul tau daca ai 400 pagini duplicate din pacate tot site-ul va avea de suferit

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    penalizarile se aplica pentru intreg site-ul, in cazul tau daca ai 400 pagini duplicate din pacate tot site-ul va avea de suferit
    Nu este prea logic ceea ce spui.
    Atunci siturile de tipul ezinearticles..com , articlealley..com
    ar trebui sa fie penalizat in intregime au 80-90% duplicate content.

Ce zici de asta ?

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    34

Implicit

Ce sa zic? Un site care are 4000 000 de pagini indexate si 2000 000 backlinkuri in yahoo nu poate fi penalizat asa usor. Nu stiu cat continut duplicat au sau nu insa e inevitabil ca la 4 milioane de pagini sa ai un anumit procent duplicat. Exemplele tale sunt complet irelevante in comparatie cu prima ta intrebare, unde domeniul tau are 1000 pagini indexate.

Spor.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    Ce sa zic? Un site care are 4000 000 de pagini indexate si 2000 000 backlinkuri in yahoo nu poate fi penalizat asa usor. Nu stiu cat continut duplicat au sau nu insa e inevitabil ca la 4 milioane de pagini sa ai un anumit procent duplicat. Exemplele tale sunt complet irelevante in comparatie cu prima ta intrebare, unde domeniul tau are 1000 pagini indexate.

Spor.
    pai asta e la 4 milioane de pagini un site de postat articole are 80% duplicate content

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de giovanni12345 Vezi Post
    pai asta e la 4 milioane de pagini un site de postat articole are 80% duplicate content
    Eu cred ca intra in aceiasi categorie cu site-urile de versuri, poezii, bancuri, etc.

Totusi, cei de la enzinearticles.com accepta doar aticole unicat (cel putin incearca). E un site cu un trust mare si o data pus articolul se va indexa foarte repede. Cine preia pe urma continut de acolo nu prea are cum sa ia fata celor de la enzinearticole.com, deci risca sa fie penalizat el nu ei.

Chiar si asa, tu compari dacia cu BMW-ul, fara suparare
    Ieri ti-am zis ca seo nu este "exact" si nici nu are cum fi, si tu azi spui ca daca ezinearticles e asa... asa ar trebui sa fie si la site-ul tau.
    Bun, sa zicem ca tu ai 80% pagini duplicat si enzine articles.com are tot 80% pagini duplcate. Ceilalti factori care mai influenteaza serps i-ai comparat?
    Uite doar 2-3 exemple: pagini indexate, nr. de backlinks, vechimea site-ului, etc. ? Cam care e diferenta dintre cifrele tale si cifrele lor?

Incearca sa nu te mai cramponezi atat de tare de probleme de genul acesta: duplicate content, pagini indexate care nu mai exista sau stiu eu ce probleme ai mai ridicat tu pe aici, relativ complexe pt nivelul tau (Eu cel putin nu imi puneam atata probleme cand eram la inceput cate iti pui tu). Incearca sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza: continut, backlinks, useri multumiti de ce gasesc pe site...

Cel putin asta e parerea mea.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    39

Implicit

Parcă în SEO Guide-ul ăla publicat de Google scria că duplicate contentul nu este penalizat...
    îmi amintesc eu bine? Să mă corecteze cineva dacă nu e aşa...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    264
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Parcă în SEO Guide-ul ăla publicat de Google scria că duplicate contentul nu este penalizat...
    îmi amintesc eu bine? Să mă corecteze cineva dacă nu e aşa...
    pai pin faptul ca directoarele de articole au 80% duplicate content rezulta ca duplicate content e doar un mit

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Duplicate content?
    De keretlen în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th June 2008, 19:34
  2. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:41
  3. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 02:33
  4. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 02:16
  5. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 10:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •