Am citit citit niste topicuri ale unor experti seo ...
Am citit citit niste topicuri ale unor experti seo ...
Da si tu o sursa ceva. Eu nu stiam de chestia asta si mi se pare putin aberanta.
Adica daca o fi asa, macar invat ceva![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
http://blackhat360.com/2008/08/05/th...-content-myth/ - eu cred ca post-ul asta explica destul de clar de ce un search engine nu are cum sa foloseasca o metoda comparativa pentru detectarea si penalizarea duplicate content-ului. Desi nimeni nu poate stii cum functioneaza exact algoritmul, eu cred ca e de bun simt sa deducem ca ar fi incredibil de greu sa compare cuvant cu cuvant fiecare site din index.
Cat despre penalizari pe duplicate content, o parte din site-uri sunt penalizate prin bagarea in acel "ommited results index", dar asta se intampla doar pe anumite query-uri. Daca site-urile B, C si D fura continutul de la site-ul A, sunt sanse ca pe un query sa apara in rezultate site-urile B si C, iar A si D sa fie in ommited. Pe alt query vor aparea A si B, C si D fiind bagate in ommited. And so on.
Aici am dat un exemplu si mai concret, intre site-uri cum e books.google.com si cia.gov. Sigur, exemplul e foarte simplu, fiind un query extrem de complex, pe care exista putina competitie. Ganditi-va ce se intampla la un query care returneaza mii de documente din index.
oare ei sunt aia afurisiti, sau tu ai facut vreo dracie (cel mai probabil) ?
Scuze de off topic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mi s-a intamplat si mie sa-mi fie copiat un articol de la un site abia lansat (site-ul respectiv avea trafic mai mare si vechime).
Ce pot sa-ti spun este ca in acest caz dupa aproximativ 2 luni lucrurile s-au stabilizat iar link-ul meu este primul iar celalat (dupa ce l-am pus sa bage si sursa articolului) a fost declasat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)