Your card was charged €1.50 EUR.
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Enter the 4-digit code to confirm your card.
ce trebuie sa fac ? nu inteleg deloc.. au trecut 3 zile de cand am bagat cardu.
Your card was charged €1.50 EUR.
Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Enter the 4-digit code to confirm your card.
ce trebuie sa fac ? nu inteleg deloc.. au trecut 3 zile de cand am bagat cardu.
te duci la banca in cateva zile , iei extrasul , te uiti pe undeva , o sa scrie Paypal XXXX sau PP XXXX unde XXXX e un cod din 4 cifre.
Vii acasa , intri pe paypal.com , introduci codul ala din 4 cifre , si gata! Ai cont paypal verificat![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
pi au trecut 2 zile .. am cont online in care pot scoate extrasu online .. dar nu mi-a aparut nimic in cont
am de la raiffeisen .. visa electron .. de debit .. e in ron
Da, am si eu un card la BCR si am fost la banca sa cer codul ala si mi-au spus ca nu au niciun cod de genul ala pt. mine...
Atentie : BCR sucks badly... o sa apara codul pe extrasul de cont, la operatiunea efectuata de paypal dar surpriza: codul nu este bun. trebuie sunat la bcr la nu stiu ce serviciu si acolo un idiot va va da 'codul bun' ...how cool is that eh??? super protectie inventata de o mine luminata !!
eu am blocat cardul incercand codul de pe extras apoi am citit pe un forum - cauta pe google ca acolo gasesti si numarul de telefon unde il gasesti pe idiotul care-ti da codul bun....operatiunea o sa apar pe extras cam in 4-5 zile
Raiffeisen sucks too... acum 4 ani am fost raportat la CRB pentru 'debit -4 ron', care era de la un comision de administrare anual.
in Romania singura banca recomandata este ING, atat dpdv al serviciilor cat si al angajatilor si infrastructurii
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
ciudat virusel, de chestia asta cu cardul m-am lovit si eu astazi, da am vorbit cu crash si a ramas sa ma duc luni la banca (ING) si sa imi iau extrasul de cont apoi sa imi activez contul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)