ok mmariusel mersi pentru reply
am nevoie de raspunsuri concrete si directe la subiectul post-ului daca se poate, altfel se pot trage concluzii gresite
ok mmariusel mersi pentru reply
am nevoie de raspunsuri concrete si directe la subiectul post-ului daca se poate, altfel se pot trage concluzii gresite
Ai optiune sa ridici limita...nu iti zice acolo "Lift your..."? tre sa le trimiti fax si dovezi foto ( poze cu diferite acte)...Eu nu am trimis ca e mai tampita situatia la mine...ca am toate chitantele pe o adresa si actele mele pe alta adresa si "desteptii" de la politie nu au vrut sa imi repare greseala pentru ca pentru ei nu e greseala.
Ultima modificare făcută de Aurel Dragut; 22nd January 2008 la 19:01. Motiv: greseala la o litera
Pentru a ridica limitarea de 2500 euro pe an nu ai nevoie de nici o chitanta (Utility bill). Utility bill e necesar cand iti limiteaza accesul de tot si nu mai poti face nimic. Pt a ridica limitarea de withdraw mai mult de 2500 euro pe an ei iti cer sa le trimiti Photo ID. Eu le-am trimis buletin si pasaport ca sa aiba de ales ca amandoua au poza. Recomand metoda prin FAX fata de Upload de fisiere pentru ca reactioneaza mult mai rapid. Mie mi-a disparut avertismentul cu "ToDo" de pe pagina principala la 3 zile dupa trimiterea fax-ului. Inca nu am primit 2500 de euro ca sa vad daca chiar a functionat. Alte pareri?
Ultima modificare făcută de rickysyv; 25th January 2008 la 20:53.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)