Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Visa Electron de la ING vs Raiffeisen

adamita este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th January 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

wrc, nasoala stire. eu am un MasterCard deja nu mai vreau unul nou

Diana, "interesant" si "mai posteaza" recunosc ca au fost stupide ... restul insa chiar au fost legitime

totusi, ca o parere proprie, nu mi-o lua in nume de rau.. e primul forum unde vad 10 ! posturi minime. nu e cam dur ?
    eu inteleg politica defensiva antispam, dar daca vin multi useri noi si unii chiar sunt nevoiti sa posteze \ intrebe ceva, de ce sa ii obligi la acte stupide si apoi sa muncesti stergandu-le posturile ?
    nu am nevoie de un raspuns, e doar o parere..

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu o sa-ti raspund totusi. Ia arunca o privire aici sa vezi niste reguli. Si posturile pe care le-am sters mi s-au parut de umplutura, de aia le-am si sters. Daca erau legitime...
    Gata, peace, ai priceput ideea, sedere placuta in continuare

PS. Sorry de offtopic.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    318
    Putere Rep
    32

Implicit

recomand ING.

de 5 ani primesc bani din USA si Canada, am avut probleme mari cu raiffeisen. la aceasta banca nu numai ofiterii de cont sunt slab pregatiti (majoritatea angajati cu pile), ci si angajatii din 'centrala'... va scutesc de povestiri ( incepe sa ma doara capul cand imi aduc aminte ), as putea sa scriu un roman despre aceasta pseudobanca

experienta mea cu paypal

am incercat initial cu un card BCR deoarece este banca pe care o folosesc de 3 ani si cu care nu am avut niciodata probleme la transferuri internationale. codul de verificare de pe extrasul de cont desigur ca era gresit. am citit apoi pe seopedia ca trebuie sa-l suni pe X de la BCR ca sa-ti dea codul bun... as vrea foarte mult sa-l cunosc pe cretinul din BCR care a fost in stare sa conceapa aceasta tampenie.

am incercat ING...la 2 sapt dupa withdraw ma duc la banca sa-i intreb pe unde-s banii, daca pot sa faca un tracking ceva. directoarea (de banca ING, francizata) mi-a spus sec: nu ai cum sa primesti banii pentru ca ai cont in RON si ai trimis $

am sunat la ING Direct si mi-au spus ca este ok, paypal are o conventie cu ei si banii pot fi incasati, eventual sa-i contactez pe cei de la paypal sa intreb de bani. am dat un e-mail la paypal, mi-au raspuns dupa 4 zile zicandu-mi ca trebuie sa astept cel putin 30 de zile de la data transferului, ca ei sa poata sa inceapa tracking-ul.
    fix in a 31 zi banii au aparut in contul ING... presupun ca paypal a crezut ca-s vreun hacker si au pus transferul meu pe hold, a.i. potentialul 'client tapit' sa poata face chargeback-ul in cele 30 zile.

dupa aventura asta de 30 zile nu mai sunt problemem banii imi intra in cont cam la 3-4 zile de la transfer.
    Ultima modificare făcută de Mar; 10th January 2008 la 04:28.

adamita este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th January 2008
    Vârstă
    45
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Mar, foarte interesante informatii, multumesc.

legat de angajatii nepregatiti din banci, cred ca e o chestiune de noroc sa dai de o sucursala si de un om de acolo bine pregatit, in sensul ca poate si la ING dau de o sucursala slab pregatita.

asta ma ingrijoreaza ca nu pricep:
    nu ai cum sa primesti banii pentru ca ai cont in RON si ai trimis $
    ce tip de card ai de la ING ?
    din cate am inteles nu e o nici o problema ca e in RON. atat cand platesti\primesti bani conversia in\din valuta se face automat la cursul zilei (plus nu stiu ce procent Reuters !?)

din cate inteleg, persoana respectiva de la ING a gresit initial cand ti-a spus asta pentru ca spui ca pana la urma ai reusit si ti-ai scos banii, cu acelasi card.

ce e ING Direct, support -ul lor sau ce?

in ce perioada s-a intamplat aceasta experienta a ta cu ING\paypal ? e interesant the vazut de cand ei stiu de paypal, si poti sa spui te rog ce sucursala mai exact e ... poate ma duc si eu acolo avand in vedere ca sucursala asta e deja PayPal 'trained', e mare lucru

dupa aventura asta de 30 zile nu mai sunt problemem banii imi intra in cont cam la 3-4 zile de la transfer.
    asta e super. inseamna ca paypal te-a trecut la vreun status de 'verificat' si nu te mai pun sa astepti.
    Ultima modificare făcută de adamita; 10th January 2008 la 13:15.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    318
    Putere Rep
    32

Implicit

cardul meu e Visa Electron

persoana de la ING nu stia de conventie, stia doar de procedura standard, nu poti sa primesti intr-un cont RON decat RON, ceea ce se intampla si acum dar banii se transforma din euro/ usd etc.
    eram verificat oricum, am trimis buletinul scanat.

cred ca poti sa te duci la orice sucursala ING - oricum totul se face la nivel central, sucursalele sunt francize ING
    practic la ING nu sunt probleme, problema a fost la paypal.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Pai teoretic merg toate visa si nici un mastercard, indiferent lei/valuta. Nu stiu daca merge BT-ul, ca au mai fost probleme, da BRD-ul sigur merge*.
    la bt merge sigur Master Card Mondo numai ca trebuie sa faci o cerere la banca sa iti deblocheze nu stiu ce fel de transferuri, ieri mi-am depus la BT pentru mastercard mondo ca are un prieten si ii merge, bine dupa ce a facut respectiva cerere !

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Visa electron de la BCR
    De NetraKID în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th January 2013, 09:22
  2. Visa Electron acoperire pe internet ?
    De NetraKID în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 15th June 2011, 20:08
  3. transfer visa electron pe paypal
    De giovanni12345 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th August 2009, 09:26
  4. Problema cu cardul Bcr Visa Electron
    De tranceaddict în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th May 2009, 17:31
  5. Card Visa Electron BCR - withdraw
    De xeonet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th June 2008, 03:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.