Tocmai voiam sa deschid si eu un thread pe tema asta. Mie imi apare "completed" de pe 28 ianuarie, dar nici pana azi (11 februarie) nu au aparut banii in cont (card visa, ing).
E normal? Au trecut deja mai mult de 10 zile lucratoare...![]()
Tocmai voiam sa deschid si eu un thread pe tema asta. Mie imi apare "completed" de pe 28 ianuarie, dar nici pana azi (11 februarie) nu au aparut banii in cont (card visa, ing).
E normal? Au trecut deja mai mult de 10 zile lucratoare...![]()
Aveti idee daca bani in contul PAYPAL sunt int USD si eu am card Visa Electron (de la BCR)in Lei... are ceva? adica e posibil sa nu se poata face tranzactia? sau nu are nici o problema? ms !
aceasi intrebare si din partea mea.
am visa electron de la bcr, atasat la cont in lei, si am retras euro din contul paypal spre acest card.
banii s-au intors inapoi.
am sunat la paypal, m-au pus sa sun banca. am sunat la BCR la infoCenter la 021/407.42.00 , si m-au redirectat la asistenta carduri (021/311.10.01 ). acolo mi-au spus ca trebuie sa am cont in euro, ca la primire de bani nu se face conversie automat.
mi se pare ciudat, sunt multi useri pe acest forum care au zis ca au conturi in lei si ca le merge. va rog (cei care au reusit) lamuriti problema.
Ce pot sa spun, bafta tie! Trebuia sa-ti faci card la ING...
Din pacate sunt minor, si am sunat la ING si trebuie sa ai minim 18 ani..
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)