Pot avea mai multe conturi Paypal pe numele meu, pe carduri diferite? Sau e interzis de politica lor?
Si daca imi fac cont si imi pun niste nume false pot avea ceva probleme pe viitor, la ridicat banii sau alte situatii?
Pot avea mai multe conturi Paypal pe numele meu, pe carduri diferite? Sau e interzis de politica lor?
Si daca imi fac cont si imi pun niste nume false pot avea ceva probleme pe viitor, la ridicat banii sau alte situatii?
Nu ai viitor cu un cont fals pentru ca va trebui sa-l verifici, sa le trimiti copie dupa buletin, carnet de sofer, etc.. si sa ai un card bancar atasat care ma gandesc ca trebuie sa fie pe acelasi nume.
In ultimul an cei care fac ceea ce vrei tu se plang ca conturile paypal le sunt inchise.
Acum sunt tot mai multe alternative, nu doar paypal se ocupa de tranzactiile online, poti gasti si alte alternative practice.
Mi-ai putea da ceva sugestii privind "alternativele practice" ?
Iti recomand pe oricare din acestia 3, verificati personal de mine de ani de zile fara nicio problema.
paxum.com
payoneer.com
skrill.com ( ex moneybookers)
Toti 3 ofera card atasat contului deschis la ei si comunitatea celor care ii folosesc este uriasa a.i. nu se poate sa nu gasesti pe cineva care sa nu aiba macar un cont la unul din cei 3 provideri mentionati.
Si daca nu cer prea mult, care ar fi avantajele fata de Paypal? Si dezavantajele?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)