Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Plata cu paypal pentru incaltaminte sport

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit Plata cu paypal pentru incaltaminte sport

Caut de ceva timp un magazin online de incaltaminte, indiferent ca e de firma sa unu care sa accepte plata prin paypal si nu am gasit. Poate imi scapa mine ceva.

Stie cineva ?

Multumesc anticipat.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Ai incercat eBay? Gasesti produse si cu livrare in Ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ar fi o solutie insa nu am mai comandat pana acum de acolo si livrarea ar dura ceva mai mult.

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    26

Implicit

Din cate stiu eu nu exista niciun magazin care ofera acest serviciu, am cautat si eu destul magazine de genul. Cat despre eBay, comand de peste 1 an de acolo diferite lucruri (imbracaminte, electronice si altele) si intr-adevar timpul de livrare cel mai scurt este de 1 saptamana insa costurile sunt foarte ridicate. La fel si celelalte costuri de livrare sunt normale pentru un transport international insa nu cred ca ii convine cuiva sa plateasca sa zicem 30 de dolari pentru un lucru si inca vreo 20 pentru transport. Eu comand cu livrare gratuita (free shipping) insa de la o perioada de timp posta romana care se ocupa cu livrari internationale nu mai permite inmanarea acestora decat daca valoarea acestora este sub 10 euro. Daca valoarea produsului depaseste 10 euro trebuie platit TVA pentru acesta.

Cei de la shopmania parca acceptau plati prin paypal insa acum nu mai vad vreun sistem de plata incorporat la ei pe site.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Inca mai caut, poate stie careva de pe forum un raspuns la intrebarea mea.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Din Romania e ilegal sa vinzi IN Romania prin PayPal (pentru ca nu poti vinde din Romania catre Romania in altceva decat RON), probabil asta e si motivul pentru care nu gasesti.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma gandeam la e-payment, ar putea fi o solutie ? Sunt site-uri care accepta plata cu e-payment ?

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    47
    Posturi
    103
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Din Romania e ilegal sa vinzi IN Romania prin PayPal (pentru ca nu poti vinde din Romania catre Romania in altceva decat RON), probabil asta e si motivul pentru care nu gasesti.
    Cred ca gresesti! Se pot face plati si incasari si in alte valute: vezi de ex. agentiile de turism unde alegi in ce vrei sa faci plata unui sejur: euro sau lei. Se pot emite facturi si chitante in euro sau se pot face incasari prin banca in euro. Personal am primit plati de la clienti inclusiv prin PayPal si detin un cont PayPal pe firma si il am listat pe facturile proforme ca modalitate de plata posibila. E drept, cred ca am avut maxim 10 incasari prin PayPal... nu e foarte popular in Romania.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de adrianciocalau Vezi Post
    Cred ca gresesti! Se pot face plati si incasari si in alte valute: vezi de ex. agentiile de turism unde alegi in ce vrei sa faci plata unui sejur: euro sau lei. Se pot emite facturi si chitante in euro sau se pot face incasari prin banca in euro. Personal am primit plati de la clienti inclusiv prin PayPal si detin un cont PayPal pe firma si il am listat pe facturile proforme ca modalitate de plata posibila. E drept, cred ca am avut maxim 10 incasari prin PayPal... nu e foarte popular in Romania.
    Nu gresesc. Iti dau citat:
    In prezent, baza legala a realizarii operatiunilor valutare este reprezentata de Regulamentul B.N.R. nr. 4 din 1 aprilie 2005 privind regimul valutar publicat in M.Of. nr. 297 din 8 aprilie 2005, act normativ modificat si completat ulterior aparitiei, prin:

Regulamentul nr. 6 din 14 iulie 2005 pentru modificarea si completarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 4/2005, publicat in M.Of. nr. 636 din 20 iulie 2005;
    Regulamentul nr. 5 din 13 septembrie 2006 pentru modificarea si completarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 4/2005 privind regimul valutar, cu modificarile si completarile ulterioare, publicat in M.Of. nr. 800 din 22 septembrie 2006.

In acest act normativ, exista un articol distinct, art. nr. 3 din sectiunea a II-a, care reglementeaza regimul operatiunilor valutare intre rezidenti, persoane juridice romane. Astfel, se face precizarea ca toate operatiunile de plati, incasari si transferuri care fac obiectul comertului cu bunuri si servicii, se realizeaza numai in moneda nationala (leu). Exceptie de la aceasta regula obligatorie, fac operatiunile prevazute in anexa nr. 2, enumerate in mod expres in lege, operatiuni realizate de:

persoanele juridice care efectueaza plati si incasari aferente operatiunilor derulate prin:

-contracte de comert exterior si prestari de servicii externe;

-contracte de comision incheiate intre:

-comisionar si comitent;

-comisionarul unui nerezident si beneficiarul rezident.

persoanele juridice care efectueaza plati si incasari pe baza contractelor de subantrepriza aferente contractelor de colaborare (cooperare) economica internationala si contractelor de export al unor obiective complexe si al unor produse cu ciclu lung de fabricatie;
    persoanele fizice si juridice pentru operatiuni care decurg din acte de comert derulate in porturi, in zonele din aeroporturi si punctele de trecere a frontierei de stat, asimilate zonelor libere ;
    persoanele fizice si juridice , pentru operatiuni stipulate de prevederi legale exprese;
    persoanele fizice si juridice, pentru operatiuni legate de prestarea de servicii externe (transport international de marfuri si de persoane si turismul international);
    persoanele fizice si juridice pentru operatiuni nemijlocite decurgand din contracte externe de prelucrare in regim "lohn", pe baza contractelor de colaborare, in masura in care colaboratorii rezidenti sunt nominalizati in autorizatia de perfectionare activa;
    persoanele fizice si juridice pentru operatiuni efectuate in strainatate;
    persoanele juridice care efectueaza plati catre furnizorii si subfurnizorii de bunuri si servicii pentru produsele si serviciile exportate.

Incasarile si platile aferente operatiunilor enumerate se pot efectua atat in lei cat si in valuta doar pe baza acordului de vointa al partilor, acord prezentat pe baza de contract.

In eventualitatea in care contractul comercial de vanzare-cumparare incheiat intre societatea A si B, persoane juridice romane nu se incadreaza intr-una din situatiile mentionate de la pct. 1 la 8, nu se pot efectua operatiuni de incasari si plati in valuta intre cele doua parti contractante.

Agentiile de turism se incadreaza la "prestari de servicii externe". Vanzarea de incaltaminte sport, nu prea.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Am renuntat sa caut. Am scos banii din paypal cu care vroiam sa imi iau ceva de incaltat si cand intra pe card cumpar ceva din oras. Multumesc celor care s-au aratat interesati sa ma ajute, se poate inchide.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se foloseste PayPal pentru plata in Ro?
    De katalin în forumul PayPal
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 5th February 2012, 17:30
  2. Plata prin PayPal cu cardul
    De danP în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th June 2011, 18:05
  3. Plata Paypal direct in $
    De Prometeu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th March 2009, 18:15
  4. Plata furnizori prin PayPal?
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st February 2009, 23:55
  5. Hosting romanesc bun cu plata in Paypal.
    De martynesku în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st July 2008, 22:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •