Cristian: tranzactia a fost blocata de paypal in acelasi moment in care a fost initiata. Nu are cum sa fie chargeback.
Cristian: tranzactia a fost blocata de paypal in acelasi moment in care a fost initiata. Nu are cum sa fie chargeback.
Adica tu nu poti plati cu Paypal un produs si apoi in 2 secunde sa ceri chargeback ? Eu zic ca poti.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Vali D: Daca nu ai contul verificat, mi se pare corect sa iti ceara detalii, documente, etc. Daca era varza PayPal, nu mai era atat de folosit. Eu unul nu am mai avut nicio problema cu ei dupa ce am verificat contul.
Tocmai. Ca e verificat complet inca de anul trecut. Atunci cand am ajuns la limita, am trimis actele necesare si, totul a durat cateva ore. S-au miscat chiar foarte repede.
Insa, de la un timp de vreme, au inceput sa-mi tina banii in hold pentru aproape orice tranzactie. Abia dupa zile bune era tranzactia completa. Acum, cum am mai spus, am contul limitat. Le-am trmis mail, dar nici-un raspuns, desi au trecut cateva zile bune. De ce ar trebui sa patesc toate astea, tinand cont ca sunt banii mei?
Pentru mine e "varza" paypal-ul, la fel cum (poate) pentru altii e "varza" adsense-ul.
Asta e punctul meu de vedere.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)