da, chiar asta l-am ales. sper sa nu am pb cu el. astept sa ajunga in cateva zile. mi-a placut si pt ca are niste optiuni la bancomate pe care alte banci nu le au
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
buna
mai revin cu o intrebare tot aici, sa nu deschid alt topic. pentru verificarea cardului facuta de cei de la paypal, stiu ca iau din cont 1.5 E. pe cardul meu am atasate 3conturi (in lei, eur, si usd). intrebarea mea este: in ce moneda ar fi mai bine sa fie banii acestia? sa alimentez direct euro, sau sa alimentez lei si se face conversia la retragere? nu vreau sa fie vreo pb de genul sa fie lei in cont, si cei de la pay pal sa incerce sa retraga din contul euro si sa vada ca nu sunt bani, si tot asa mai departe, sa imi ceara alte documente.
@ank - Nu trebuia sa atasezi trei carduri (lei, usd, euro) in contul PayPal, pentru ca el singur converteste cand e vorba de o retragere sau depunere.![]()
Nimic interesant...
nu am atasat 3 carduri. este acelas cont deschis in lei, euro, si usd (este considerat un singur cont desi iban-urile sunt diferite). si un singur card care corespunde conturilor.
@ank : sper ca ti-ai luat si homebank de la ei.
este foarte util.
daca da : poti vizualiza codul tranzactiei online.
@superbus
nu am luat inca homebanking, dar probabil ca voi lua. iar codul tranzactiei pot sa il vad si la bancomatele lor (self banking).
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
buna
mai revin cu o intrebare tot aici, sa nu deschid alt topic. pentru verificarea cardului facuta de cei de la paypal, stiu ca iau din cont 1.5 E. pe cardul meu am atasate 3conturi (in lei, eur, si usd). intrebarea mea este: in ce moneda ar fi mai bine sa fie banii acestia? sa alimentez direct euro, sau sa alimentez lei si se face conversia la retragere? nu vreau sa fie vreo pb de genul sa fie lei in cont, si cei de la pay pal sa incerce sa retraga din contul euro si sa vada ca nu sunt bani, si tot asa mai departe, sa imi ceara alte documente.
Nu conteaza moneda. Va extrage bani din contul la care este astasat cardul, presupun ca cardul tau este pentru contul de lei, daca vrei card pentru conturile in valuta trebuie sa soliciti card petnru fiecare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pai tocmai asta era si pb mea....pe acelas cont am si lei, si usd, si eur. cu cardul la bancomatele ing pot vedea daca am bani in toate trei monedele. dar desi este un singur cont, de fapt sunt trei conturi (pt ca au iban-uri diferite). nu stiu cum sa explic mai bine. cardul este unul singur cu toate trei monedele (conturile, cum vreti sa le spuneti). dilema mea este paypalul va lua de pe cel in lei, sau eur? sa alimentez si lei si euro pt mai multa siguranta?
Vzi ca fiecare meneda este intr-un contm, fiecare are un numar unic. Una este ca cu ajutorul cardului poti vizualiza toate conturile dar asta daor de la un bancomat ING, daca te duci la un magazin si faci plata prin POS iti extrage banii dintr-un singur cont, de obicei cel in lei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@ lovelife
stiu ca sunt 3 conturi dif, din moment ce ibanurile sunt dif. dar nu eram sigura din care cont extrag cei de la pay pal banii. dar daca spui ca de obicei se extrage din cel de lei, atunci am inteles. mersi mult de raspuns.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)