Eu am fost foarte multumit de clip si va recomand cu placere sa apelati la serviciile oferite de catre userul MiculBucatar!
Eu am fost foarte multumit de clip si va recomand cu placere sa apelati la serviciile oferite de catre userul MiculBucatar!
Multumesc pt aprecieri. Iata alte 2 proiecte Just Web | Web Design & Web Development - Brasov si Lentile de contact 49 lei
Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro
Dupa parerea mea nu da bine delay-ul pe voce. Da senzatia ca cel care vorbeste este singur in buda, oricum creeaza o atmosfera rece, distanta. Ar fi bine sa existe si un reglaj de volum, mai ales ca volumul vorbitorului este in 0 decibeli. Daca esti cu castile pe cap si e liniste si dai drumul la play, risti sa faci infarct. In rest, toate bune.
Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.
Ultima varianta va fi cum e aici Lentile de contact 49 lei autoplay cu sunet prima oara, si apoi buton de play. Tu la ce delay pe voce te referi?
O sa vreau si eu unul de tip dieta inteligenta, inca nu stiu exact ce vreau dar cand o sa stiu o sa te contactez
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In regula. Am postat aici o oferta exclusiva pt userii seopedia Clipuri video de tip 'website talking head' pt siturile voastre.
Vad ca pe SEO Studio ai reusit sa mai imbunatatesti sonorul. Poti te rog sa mai reglezi putin sonorul si pe video-ul meu ? Oricum, sonorul pe care l-ai facut este mai bun decat la filmele romanesti, chiar daca Vicarious zice ca se aude ca din buda.
Daca ai reusit sa finalizezi varianta cu autoplay, o vreau si eu.
Mersi,
@Razvan Badu .Sigur, se rezolva. E gata si varianta de autoplay. Voi pune in dropbox cand e finalizat. Multumesc pt feedback.
Rog userii seopedia daca sunt amabili sa posteze feedback. Ma refer la toti care au vazut videourile. Dorim sa imbunatatim serviciile, si sa progresam, si suntem tare curiosi sa vedem cam ce parere au ceilalti. Am muncit luni de zile sa obtine rezultatele astea, dar sigur se poate si mult mai bine. Ne-ar interesa
1. persoanele care vorbesc- care/cum se descurca/ daca e ceva in neregula in exprimare/gesturi, etc
2. ideea in sine, ce potential credeti ca are pe piata romaneasca (pe .com sunt multe situri serioase, cu zeci de actori care se bat pe nisa asta)
3. calitate audio/video
4. idei pt progres.
5. partea de player
etc
Multumiri anticipate pentru timpul vostru![]()
Cu subiectivismul de rigoare, un prim aspect pe care nu l-as aplica oricarui video este acel "Pa-pa" din final. Pare mai degraba ca vizitatorul a vazut tot ce ofera site-ul si-l impinge oarecum sa-l paraseasca...
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)