Multumesc, Laurentiu, ai dreptate! La asta nu m-am gandit.
Multumesc, Laurentiu, ai dreptate! La asta nu m-am gandit.
Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro
Am vazut oferta voastra dar nu am aplicat deoarece nu aveam unde sa pun. In schimb am urmarit si eu cateva video-uri si pot sa va dau un feedback care consider ca nu l-ati luat in considerare: sexul frumos "vinde" mult mai bine decat celalalt. Incercati sa aduceti mai multe fete care sa arate bine si sa aibe cursivitate in vorbire.![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe langa ce spune StarNET as mai adauga tinuta si aici ma refer in special la culori.
Am vazut la clipul pentru dieta personalizata ca fata era imbracata in negru. Parca e din alt film.
Mai adaug si eu ceva, la clipul de pe SEO Studio , cu toate ca este cel mai reusit, pe la jumatatea lui ies mainile din cadru, ceea ce nu-i chiar profi. Trebuie ori marit cadrul, ori micsorata imaginea inainte de decupare.
@StarNet. - de acord, asta vrem si noi, intai vrem sa prindem putina 'radacina'. multumesc de sugestie
@RedHat- o remarca foarte buna, multumesc.
@Razvan Badu- de acord, vom face altul, multumim.
Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)