Aceasta oferta gratuita este numai pentru userii cu minim 4 buline verzi!
Iti ofer in mod gratuit 3 articole premium pentru siteurile tale cu conditia ca unul dintre aceste 3 articole sa contina un link catre un anume site al meu. Articolele vor fi unice (nici nu se pune problema), de o foarte buna calitate, scrise in functie de fiecare site in parte dar in tot acest timp informative. Articolul ce va contine linkul o sa fie informativ si nu va face reclama la un anume produs sau site ci doar va mentiona site-ul respectiv astfel incat sa para natural. Linkul inserat in acesta va avea ca ancora domeniul siteului, dar repede nu in scop publicitar ci doar informativ. Articolele trimise vor avea un minim de 400-450 de cuvinte, iar cele 2 (fara link) le puteti posta si pe alte siteuri in functie de cum doriti dvs.
Site-ul pe care vreau articolul cu link trebuie sa fie de calitate (PR > 3), cu o vechime mai mare de 2 ani si pe nisele: diete, slabit, fitness, feminin, sarcina, sport, poate anumite bloguri personale.
Nu pot accepta orice site tocmai din acest motiv imi iau dreptul de a putea refuza unele siteuri.
Sper ca am specificat totul aici, oricum nu ezitati sa ma contactati daca aveti nelamuriri.