Pai acum vad, inca mai e gratis.
Pai acum vad, inca mai e gratis.
Foarte bun, l-am luat. Merci! Daca nu se descurca cineva sau daca este nevoie, fac un upload cu .pdf si pun link aici.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Multumesc, o resursa utila.
Dintre toate reducerile oferite in pachet mie mi-au placut doar template-ul bazat pe Twitter Bootstrap si ebook-ul "130+ Content Marketing Ideas". Am incercat sa-mi creez cont pe SpeedPPC si SEOMoz dar imi cereau date reale de card, bineinteles ca am renuntat, prefer sa nu-mi las datele de card pe toate site-urile, indiferent cat de importante sunt.
In alta ordine de idei va recomand si eu: ByPeople: A huge free bundle for web professionals, 500mb of free files in one single download. - The biggest bundle for Web Professionals.
Pai se incumeta cineva sa le puna pe un dropbox?![]()
P.S: Multam andyradutza - le-am tras![]()
Din pasiune, fotograf
Daca mai sunt disponibile pe dropbox le-as vrea si eu![]()
Mai il are cineva pe dropbox? Ma revansez cu un articol pe un blog personal.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Eu am descarcat doar ce mi s-a parut interesant. Aveti aici un share pe dropbox: https://www.dropbox.com/s/n6e7f1xn0t...0Sitepoint.zip
Daca un moderator va considera nepotrivita postarea acestui link pe forum, voi scoate link-ul.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
@andyradutza mersi. Cum am spus mai sus, astept un articol de la tine sa il public pe un blog personal.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)