Mai, au fost trei locuriDaca s-au ocupat, de ce postati cereri in continuare? Nu se mai intelege nimic din thread... Asteptati sa termine intai pentru cei care au prins locuri si vedeti pe urma daca vor mai fi anuntate alte locuri.
Ar fi interesant daca cei trei ar posta fiecare lucrarea primita aici sa ne dam si noi cu parerea, spor la treaba.Asa cum spuneam prin prezentarea mea de acum ceva vreme, sunt un incepator in ale Photoshopului si as vrea sa ma puneti la incercare prin aceasta rubrica de oferte gratuite. Voi face un logo/header pentru primii trei doritori care posteaza aici(doar trei deocamdata, din lipsa timpului liber), in schimb, doresc feedback.
O parte din lucrarile mele sunt aici: aici.
Astept doritori!
Eu sunt multumit. Am cerut ceva micut si simplu si asta am primit. Il vedeti aici. Multumesc si spor in a evolua.
Salut,
Si pe mine m-ar interesa, daca mai sunt locuri. Ai PM.
Multumesc.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Receptionat lucrarea, multumit de calitate
Acuma, calul de dar nu se cauta la plombe dar:
- colegul e la inceput in domeniu (a spus-o chiar el). Cu toate astea, are rabdare si
vrea sa reuseasca in ceea ce si-a propus. In consecinta, a fost receptiv la sugestiile mele si a facut schimbari la primul draft, fara "talente" sau incercare de a intra intr-o disputa - desi e vorba de o oferta gratuita.
- un alt plus al lui Alin e capacitatea de comunicare. Intre primul draft si rezultatul final(terminat deja, feedback-ul meu e un pic mai tarzior), a avut un timp mort (lipsa conexiunii la net). Nu numai ca a anticipat momentul dar a si avut grija sa ma anunte pt. a nu-mi face probleme. Ooo, daca toti furnizorii de servicii de pe Seopedia ar face la fel, Terra ar fi un loc mai bun![]()
- in concluzie, posibilitatea unei comenzi platite nu e deloc exclusa, totusi ar fi nevoie de inca un mic "rodaj".
PS Imi cer scuze ca nu pot prezenta logo-ul, e un site inca la inceput...atat de la inceput ca e chiar offline![]()
Salutari,
Multumesc celor 3 pentru feedback. Daca voi mai avea timp, cum am spus, voi reveni cu o oferta de genu. Imi cer scuze celor carora nu am avut timp sa le raspund.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 26th October 2012 la 16:05.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)