De catea zile am refacut sectiunea Feminin (Netul Feminin - Portal pentru femei) a portalului ce a constat in trecerea de pe platforma wordpress pe platforma custom (am importat articolele vechi, tagurile, categoriile, comentariile, am pastrat structura linkurilor).
Cu aceasta "relansare" doresc sa va ofer posibilitatea de a pune cateva articole gratuite, scrise de voi.
Conditii:
- sa aiba minim 400 cuvinte
- sa aiba un link inserat in text
- sa fie scris corect gramatical
- sa fie strict din categoriile prezente in meniu, fara nimic altceva (adica fara subiecte genuri "ce jocuri online joaca femeile"....
- sa trateze un subiect de interes general (puteti sa va uitati la articolele existente ca sa vedeti in ce stil trebuie scrise), sa nu fie gen advertorial sau reclama catre un site / produs.
- bineinteles, articolui sa fie unic, creat de la zero (nu luat de pe net si schimbat niste fraze / cuvinte).
Sectiunea Feminin are aproximativ 1300-1500 vizitatori pe zi si vechime de peste 3 ani.
De ce doar un link? Nu mi-e greu sa las si mai multe, insa Google e imprevizibil daca vede prea multe linkuri externe pe pe pagina si e mai bine sa nu risc. Obiectivul meu e sa ofer informatii utile vizitatorilor, niciodata nu am facut articole "pentru google" si pentru useri.
Vechimea si traficul poate fi un motiv in plus pentru cei care reclama acest "neajuns"
Oferta este pentru userii Seopedia care am macar 5 patratele verzi (de reputatie). Accept maxim 5-6 articole (nu le voi pune brusc pe toate ci cam unul la 2-3 zile, in ordinea pe care mi le dati).
Doritorii ii rog sa posteze aici.