8. Chiar eu
8. Chiar eu
10. Eu
Dragi colegi, va astept cu articolele.
Of topic: In atentia celor care incearca sa imi insele vigilenta, trimitandu-mi solicitarea via PM:
* Daca oferta este deschisa celor cu rep pozitiva, nu ma abat de la regula. (aceasta oferta este un "bonus" oferit membrilor care aduc un plus de valoare forumului, asta ca sa respund cuiva care spunea ca sunt discriminator punand o asemenea regula)
* Va rog sa trimiteti articole care sa linkeze catre siteuri relativ mature, nu catre siteuri cu 2-3-5 posturi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nici o problema, daca articolul se incadreaza in nisele exemplificate in primul post.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumim domnului Roby pentru cele 2 advertoriale ! Stie el mai bine de ce...![]()
1 pentru mine daca se accepta![]()
Ex user ccnetwork
Cucu, Te astept cu articolul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)