Lovelife, nu daca ar fi dupa mine "toti excrocii ar fi liberi". Legea spune asa. Oricine este nevinovat pana la proba contrarie.
Moral eu iti dau tie dreptate. Inteleg perfect ce spui, si in nici un moment nu am pus la indoiala adevarul celor afirmate. Legal insa, lucrurile se schimba. Cazul tau nu este deloc penal. De fapt nu este un caz daca nu poti dovedi acordul de vointa al celuilalt in a ceda activul in cauza. Dreptatea nu se face "pe vorbe" ci aducand pe masa dovezi cu caracter probatoriu.
In primul rand cum fara martori cand batranii in cauza sunt martori? In al doilea rand, nu crede tot ce citesti in presa, presa vrea sa prezinte senzationalul."Un individ care a cerut verbal bani unor batrani, fara martori, fara nici o hartie, fara nimic pentru nu stiu ce chestie, si a fost prins si condamnat".
Poti intreba orice avocat daca fara dovezi se poate ajunge la un verdict in instanta. Fara alte dovezi nici macar martorii nu sunt o proba unic necesara si suficienta. Daca nu s-ar cere dovezi a caror veridicitate sa nu poate fie pusa la indoiala, oricine ar infunda pe oricine pentru orice. Gen eu zic ca tu mi-ai violat sotia, si te infund. Daca e dupa tine nu mai avem nevoie de expertiza medico-legala, de analize ADN, de martori, e suficient ca EU am spus ca tu ai facut-o, si asta tine, de sine statator in instanta.
Imi pare rau sa iti spun, insa nu esti nici pe aproape. Este de 100 de ori mai greu sa "condamni" pe cineva. D-asta avem in Europa in general procese care se intind pe decade, mii de vinovati care scapa, si extrem de rar cate unul nevinovat care o pateste (aici cazurile se numara pe degete).

Răspunde cu citat