Consiliere legala gratuita
Am observat ca pe Seopedia sunt postate din ce in ce mai multe probleme de natura legala. Asa ca m-am gandit ca pot oferi consiliere gratuita (in limita in care timpul imi permite).
Intrebarile pot fi adresate atat deschis, cat si prin facilitatea de mesagerie privata. In functie de topic, de gravitate, de tipul intrebarii (ipotetica sau reala), pot oferi raspunsuri documentate sau directe (sunt convins ca in anumite cazuri voi avea nevoie de asistenta altor colegi), urmand ca in acest caz sa dureze putin pana la formularea unui raspuns.
Apreciez ratingurile :whistle: daca considerati ca raspunsul meu va ajuta. Va rog insa sa formulati cu atentie intrebarile. Intrebari de genul Ion Popa din Aleea Panselelor Nr. 3 etaj 4 m-a pacalit, nu sunt acceptate. Va rog sa nu includeti date cu caracter personal pentru a putea pastra discutia obiectiva si corecta.
La intrebarile trimise pe MP se va raspunde tot prin MP. La intrebarile trimise public, se va raspunde public.
Zona primara de specialitate: comert electronic, relatii internationale, DPI (drepturi de proprietate intelectuala).