Postat în original de
John
Acelasi mesaj ca cel postat de Tom imi apare si mie, insa din pacate nu imi da si exemple de linkuri care ma afecteaza.
Sa inteleg ca linkurile pe care ei le considera artificiale au valoare nula, nu le mai contorizeaza? Atunci de ce mi-a afectat aproape toate paginile site-ului in cauza desi spun ca nu o fac (Prin urmare, pentru acest incident, vom lua o măsură numai în privința linkurilor artificiale și nu a clasării site-ului în ansamblu)?
Ultimele penalizari, de-indexeaza link-urile. Cele vechi, penalizau site-ul. Banuiesc ca ai penalizare veche.
Ce vezi tu la mine, este un site penalizat (vechi 2012 primavara), si nu am cerut reconsiderare. Mie imi plac penalizarile

Postat în original de
robyroy
faza misto, la unul dintre siteurile personale : Dupa 3 cereri de reconsiderare respinse pe motiv de unnatural links, in wmt surpriza : No manual webspam actions found.

Nu au ajuns si la tine
E posibil sa ai penalizare pt vanzare links, sau ceva intern, si implicit sa nu se aplice noua regula.
Eu am mesaje la toate penalizatele, cu sau fara "exemple".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.