Nu stiu care e faza, nu am citit amanuntit. Stiti ceva?
realitatea.net/lovitura-pentru-toti-utilizatorii-youtube-ce-a-anuntat-google_1174431.html
Nu stiu care e faza, nu am citit amanuntit. Stiti ceva?
realitatea.net/lovitura-pentru-toti-utilizatorii-youtube-ce-a-anuntat-google_1174431.html
Oh, God, de-abia acum a aflat Dorombach de treaba cu canalele platite. E posibil ca accesul la unele canale sa fie facut cu plata. As simple as that.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Era pe bbc un articol foarte detaliat despre lucrul acesta, nu-l gasesc acum insa revin cu el...
Mi se pare totusi un lucru bun pentru monetizare, cu siguranta nu o sa fie vorba de cifre si sume enorme, insa daca o sa fie disponibil si pentru canalele din romania cu siguranta o sa faca abuz pentru ca suntem romani.
Serviciul de abonare va permite operatorilor de canale să realizeze conținut precum show-uri TV și filme, a spus o sursă apropiată Google.
Ideia imi pare buna, insa oricum toate show-urile vor fi shi gratuite (numai va trebui un pic de timp pentru a le gasi)
Amazon ofera enorm de multe filme gratuite, dar si la fel de multe contra cost. Daca mergi la Blockbuster, tot impul sunt 10 clienti care inchiriaza filme.
De ce aveti voi impresia ca lumea cauta filme gratis pe net?
Nu cauta. Romania nu este parte a unei strategii, asa ca nimeni nu-si face strategia dupa noi.
Un film la 5-10 usd (cinema), 12 usd/nelimitat (Blockbuster), sau free pe amazon sunt optiuni suficiente.
Youtube pentru ei isi face strategia nu pentru Romani. Amazon are deja un avantaj enorm aici.
Ultima modificare făcută de Tom; 22nd August 2013 la 22:41.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
nici eu nu cred ca in Romania se va ajunge la asa ceva, adica la noi e scump si abonamentul la internet..
Netflix ftw.
Am impresia ca Trilulilu va fi in curand noul Youtube pentru romani,mai ales ca isi va schimba interfata radical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)