Urmatoarele domenii .ro de 2 caractere: s6.ro, t6.ro, q6.ro si r4.ro vor fi libere pentru inregistrare in mai putin de 3 luni. In cazul in care e cineva interesat.
Urmatoarele domenii .ro de 2 caractere: s6.ro, t6.ro, q6.ro si r4.ro vor fi libere pentru inregistrare in mai putin de 3 luni. In cazul in care e cineva interesat.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
si i4.ro se poate lua de la vodafone daca discuti cu ei din cate stiu.
vad ca sunt inregistrate de GLOBE HOSTING SRL. da faliment sau care e faza ca nu cred ca le cedeaza.
Toate drumurile duc la Targoviste
Cum se pot lua aceste domenii?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sunt inregistrate cu plata anuala si nu mai vreau sa le prelungesc.. creeaza dependenta si vreau sa scap de ele, si de altele. RoTLD le va da din nou spre inregistrare dupa 3 luni de la data cand Globe Hosting nu le mai prelungeste asa ca fiti cu ochii pe ele, daca le doriti.
Cine e interesat poate sa-mi faca o oferta de xx euro si pentru 7c.ro sau i5.ro.
Bafta!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Dar nu stiam de partea asta cu plata anuala la domenii.ro
Eu sunt interesat, te rog sa imi spui pe PM ce si cum ma costa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)