La AdSense de astazi se pot folosi 3 (TREI) link unit-uri pe pagina ... spre deosebire de unul, cum era pana acum.
La AdSense de astazi se pot folosi 3 (TREI) link unit-uri pe pagina ... spre deosebire de unul, cum era pana acum.
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Pai asta se poate de ceva timp... cred ca de cand au inceput cu rapoartele de optimizare sau poate mai devreme...
Google Gear plugin atat pentru Firefox, cat si pentru IE. Pentru cei care folosesc Google Reader va fi de MARE ajutor. Mai multe detalii aici.
Poate ca e asa cum spui tu dar eu am pus inca de atunci cand am primit primul raport de optimizare si a functionat fara probleme...
Cred ca nu trebuie sa explic care e diferenta intre link unit si ad unit, nu?
Si nu ... n-aveai cum sa ai 3 link-unit-uri pe pagina fiindca nu se afisau toate, doar unul. Puteai sa ai si 20 in cod, se afisa doar primul. Pe unul dintre siteurile mele am avut de la lansare (acum 2 ani) 2 link unit-uri, tocmai in ideea de a vedea cand dau drumul la mai multe![]()
Stiu bine ce inseamna si confirm inca o data ca acest lucru functiona (nu stiu daca oficial sau neoficial inca de la primul raport de optimizare pe care l-am primit (si asta a fost la 1 aprilie 2007)... n-are nici un rost sa bat campii, intelegi, nu ? Poate faptul ca vechimea contului meu era de vreo 2 ani a avut vreo legatura cu asta... nu stiu ce sa spun...
Ai fost un fel de beta tester. Asta e stilul lui G.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)