12 Google Link Analysis Methods That Might Have Changed
Cateva speculatii.
12 Google Link Analysis Methods That Might Have Changed
Cateva speculatii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Venice?
Seriously Venice anyone?
De departe update-ul cu cel mai mare impact pana acum. Ciudat ca nu se vorbeste mai deloc despre el.
Modifica radical rezultatele in functie de locatie si nu poti sa "opt out". Pe cautari gen "agentii turism" apar si rezultate locale, schimbi locatia alte rezultate. Nasol pentru cei care aveau targhet global si ok pentru cei cu targhet local care nu mai trebuie sa optimizeze pentru keyword+oras(teoretic pentru ca inca se cauta cu oras). Pe unele cautari apar rezultate din ziare si portaluri, deci e aiurea si pentru mine ca user.
Daca totusi vrei sa targhetezi global...AdSense.
Am observat si euu de acum doua zile, dar am sperat sa fie ceva temporar. E foarte nasoala faza pt utilizator pt ca (pe anumite nise) jumatete din primele rezultatele sunt irelevante. Mai este mult de lucru la acest update pt a functiona corect.
Director de articole -> articole.pro
O cretinitate, parerea mea.
Daca sunt agentii si cu cuvant "orsova" le scoate, desi nu am verificat si in free monitor for google realitatea.
Idem si la cazare.
De amuzament am cautat magazin online sa vad daca pe nisa asta imi da cel mai apropiat magazin![]()
Aici vad ca se abtin. Idem si la instalator.
Incoerenta la maxim, in felul asta google isi cam taie creanga singur ca motor de cautare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In Romania, in orase mici, nu e relevant. stiu cateva rezultate dinainte de update, nu sint cine stie ce midificari. uneori ptr cautari locale, Iasi de exemplu, apar tot rezultate generale, unele chiar eronate.
Sa vedem cum evolueaza..
Oricum eu ma gandesc de 2 zile de cand am observat miscarile la o strategie care sa ma ajute sa compensez sau chiar sa profit de noile schimbari aduse de noul algoritm
Marii castigatori sunt site-uri de genul paginiaurii .ro mie acum imi apar mai mereu acum cu pagina unei firme din galati inscrise in portal cand caut un anumit serviciu, de exemplu stomatolog , ginecolog, totusi site-urile foarte puternice pe anumite cuvinte cheie raman in top. De exemplu in testul de aici sunt momente cand topul pentru local este complet diferit de cel pentru national.
In orase mici nu este relevant pentru ca nu sunt firme multe ce au un site sau nu sunt bagate in diferite cataloage online cu filtrare regionale, dar in nisele unde sunt multe firme locale cu site-uri se vad diferentele.
Daca aveti site-uri pentru afaceri locale trebuie sa bagati in toate paginile numele orasului unde va desfasurati activitatea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
De ieri (not provided) are un super varf de trafic, asta ptr ca Google a propagat peste tot https-ul.
Google Lets You Say Thank You To Those Who Shared
http://www.stateofsearch.com/google-lets-you-say-thank-you-to-those-who-shared/
Un articol interesant ce speculeaza posibilele modificari recente legate de "link evaluation".
What Google's Link Evaluation Update Really Means
Google announced this month that it will stop the use of anchor text in understanding the content of the linked page. In addition, Google has recently announced that it stopped using anchor text when determining the title of pages. From now on, Google will rely on page content analysis in order to better determine what the page is about and what title should be displayed for it in the SERPs.
The conclusion for link building is that what you will use for anchor text will not change what Google thinks about the page and therefore will not determine or have any effect on that page rankings for the phrase used as anchor text. It doesn’t matter how many links we will build with “SEO” as anchor text, the ranking of the page that we are linking all those “SEO” links to will not change in Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Schimbarile astea pot fi facute treptat, asa peste noapte ar rasturna intreg internetul, nici importanta keywordului in domeniu nu a fost eliminata desi unii au cerut insistent asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)