Google +1, un fel de Like Official Google Blog: +1’s: the right recommendations right when you want them—in your search results
Cea mai buna miscare pe care putea s-o faca tata Google impotriva practicilor Black Hat. Prevad c-o sa apara meseria de SEO-Cleaner, un omulet ocupat toata ziua sa modifice textele articolelor, un fel de curatenie printre keyword-uri. Acuma sa vedem ce spun expertii.![]()
eu sunt curios cat la suta o sa conteze "parerea publicului" in pozitionarea unui site
Foarte mult (zic eu) avand in vedere ca satisfacerea publicului este cheia succesului pentru Google si faptul ca pana acum chiar si timpul petrecut de un vizitator pe blog era atent cantarit. Si +1 intareste relevanta continutului.
Din cate inteleg, cam obliga userul sa fie logat
Acum cat de dus sa fie useru sa intre si sa si cumpere de la un magazin cu plus in loc sa le vada pe toate sau daca a gasit altul mai bun sa se intoarca si sa dea plus dupa ce a ramas cu cardul golit?
Caz concret cuptor moulinex ow2000. Cel mai bun pret e la altex, chit ca nu apare in primele 40 de rezultate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
E bine sa fim la zi cu ce e nou in lumea motoarelor de cautare. +1 se propaga acum pe google.com... si va ajunge si pe google.ro putin mai tarziu.
Pentru a testa noua functionalitate:
1. Intra pe Google Experimental Search ( logat ) - join +1 experiment.
2. Momentan merge doar pe google.com - folositi link-ul: Google pentru a ramane pe .com si nu redirect pe .ro
-------------
De citit:
Google +1 And The Rise of Social SEO | SEOmoz
Pagina principala +1:
Google +1 Button
Boingeanu Ben
parerea mea e ca n-or sa dea asa multi pe buton (lenea de a fi logat si de a apasa). In cazul asta daca ai 100 de prieteni care sa plusuiasca un site de-al tau deja faci treaba, mai ales pe o nisa slaba
Mie nu-mi plac deloc nici +1, nici ca imi apare sub rezultate cine a postat linkul respectiv pe Twitter.
Cand imi caut numele si sunt logat pe Google, imi apare profilul Google cu buton de "Edit Profile"
![]()
Tired of plain old text ads? Kick it up a notch by putting your text ads on Google's new blimps! Google Blimp Ads - The next great advertising format arrives this May
da.. buna asta
Povesti de succes:
It was so hard to see the small ads on a computer screen, but now they're so clear on a big blimp.
Dounan S. -- Grandmother of seven
I was trying to watch a solar eclipse when a blimp ad blocked my view...and that's how I signed up for my first yodeling lesson.
Han X. -- Aspiring yodeler
Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 1st April 2011 la 11:33. Motiv: Povesti de succes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)