Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Search Engines sau Referring Sites

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de arrasoft Vezi Post
    Nu mi-am dat seama pana acum mi-a mai zis cineva sa imi schimb poza ca e "prea de aproape"

Tudi poate faci un tread separat, unde in cateva cuvinte detailezi un pic ce inseamna acesti termeni, si ce trebuie facut - nu foarte elaborat - ceva pe intelesul oricarui incepator.

Eu am site-ul din semnatura, e un site de tutoriale pentru Joomla!, articole unice, si nu reusesc sa trec de o medie de 80 de vizite pe zi - poate e nisa prea "mica", poate nu am facut eu tot ce trebuie.
    Degeaba vrei sa treci de 80 vizite pe zi daca nu sunt vizitatorii pentru asa ceva, te-ai axat pe joomla (o comunitate) si mai ales in ROMANIA, care keyword-ul general 'joomla' e cautat de 70 ori / saptamana .. restul e din phrase-uri
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

arrasoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    147
    Putere Rep
    34

Implicit

M-am axat pe Joomla pentru ca fac programare pentru acest CMS de peste 3 ani (pentru clienti externi ce-i drept - SUA).
    In ultima vreme am vazut ca incep sa apara si in Romania mai multe site-uri bazate pe Joomla, asa mi-a venit ideea site-ului.
    Cumva am o presimtire ca o sa prinda si la noi foarte bine, incep sa para din ce in ce mai multe site-uri bazate pe Joomla - asa ca am rabdare
    Tutoriale Joomla! - Invata sa faci un site cu Joomla! &
    Joomla Components

leandrud este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

@arrasoft

<meta name="description" content="" />
    <meta name="keywords" content="" />
    <meta name="Generator" content="webcms..." />
    Site-ul tau nu este optimizat absolut de loc. Cum vrei sa ai vizite daca.... optimizarea ta pentru motoarele de cautare este impecabila dar... lipseste cu de desavarsire?

In alta ordine de idei, ca sa raspund si eu intrebarii tale in legatura cu traficul.

Concluzia? trebuie sa mentii intotdeauna un echilibru stabil intre traficul organic si cel din surse.

Pe termen lung este bine sa ai trafic organic (din motoarele de cautare). Pe de alta parte motoarele de cautare (mai ales google) aplica periodic tot felul de filtre. Iar daca-ti aplica un filtru.... scazi vertiginos in trafic.Poti sa-ti revii de pe urma aplicarii unui astfel de filtru dupa un an sau nu mai poti sa-ti revii niciodata.

Pe o perioada scurta este bine sa ai trafic din surse. Dar, acele surse pot disparea peste noapte din diverse motive asa cum s-a specificat mai inainte.
    Ultima modificare făcută de leandrud; 12th August 2008 la 14:13.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

Concluzia? trebuie sa mentii intotdeauna un echilibru stabil intre traficul din surse si cel organic.

Si inca ceva.
    Optimizeaza-ti site-ul. Si ai foarte putine link-uri indexate in google (294) comparabil cu yahoo (13.100)
    La un PR 3 Cat are site-ul tau, este foarte putin

arrasoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st March 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    147
    Putere Rep
    34

Implicit

@leandrud
    de aia am si venit pe acest forum, sa invat cum sa fac si eu o mai buna optimizare. Daca ai ceva sfaturi iti multumesc mult in avans.
    Pagina fara meta cred ca este site map, o sa ma ocup si de ea curand.
    Tutoriale Joomla! - Invata sa faci un site cu Joomla! &
    Joomla Components

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

In primul rind vreau sa subliniez ca in comparatie cu acesti oameni de aici eu, nu stiu asa multe dar.... hai sa incerc sa-ti spun ce stiu.

In primul rand concentreza-te pe cuvinte care care sunt foarte cautate. Pentru a vedea acest lucru, foloseste unealta de la Adwords:

adwords.google.com/select/KeywordToolExternal

In al 2-lea rand cuvantul sau cuvintele cheie pe care te conentrezi sa faci oprimizarea trebuie sa fie primul/ele atat in numele site-ului descrierea lui cat si in cuvintele cheie la tag-ul keywords.

Keyword-urile sa se potriveasca cu descrierea site-ului (sa nu repeti un cuvant cheie de 2 ori -acest lucru este considerat spamm de catre motoarele de cautare si te pot exclude -)

In descriere sa ai intre 12-20 de cuvinte iar cel putin un cuvant sa fie keyword-ul pe care te concentrezi la optimizare si acel keyword sa fie asa cum am spus mai sus la exact primul cuvint din descrierea ta.

In mare cam asta ar fi (din cunostintele mele).

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. search engines
    De geosoft în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th November 2006, 06:51
  2. Search engines will have to offer financial incentives
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st February 2006, 14:13
  3. Search Engines Gain in Daily Usage
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th November 2005, 20:25
  4. Inscrierea de mana in search engines
    De Marius Mailat în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2005, 00:24
  5. Is SEO Doomed as Search Engines Develop?
    De WeaselMan în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2005, 13:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •