Degeaba vrei sa treci de 80 vizite pe zi daca nu sunt vizitatorii pentru asa ceva, te-ai axat pe joomla (o comunitate) si mai ales in ROMANIA, care keyword-ul general 'joomla' e cautat de 70 ori / saptamana .. restul e din phrase-uri
Versiune printabilă
M-am axat pe Joomla pentru ca fac programare pentru acest CMS de peste 3 ani (pentru clienti externi ce-i drept - SUA).
In ultima vreme am vazut ca incep sa apara si in Romania mai multe site-uri bazate pe Joomla, asa mi-a venit ideea site-ului.
Cumva am o presimtire ca o sa prinda si la noi foarte bine, incep sa para din ce in ce mai multe site-uri bazate pe Joomla - asa ca am rabdare :)
@arrasoft
Site-ul tau nu este optimizat absolut de loc. Cum vrei sa ai vizite daca.... optimizarea ta pentru motoarele de cautare este impecabila dar... lipseste cu de desavarsire?Citat:
<meta name="description" content="" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="Generator" content="webcms..." />
In alta ordine de idei, ca sa raspund si eu intrebarii tale in legatura cu traficul.
Concluzia? trebuie sa mentii intotdeauna un echilibru stabil intre traficul organic si cel din surse.
Pe termen lung este bine sa ai trafic organic (din motoarele de cautare). Pe de alta parte motoarele de cautare (mai ales google) aplica periodic tot felul de filtre. Iar daca-ti aplica un filtru.... scazi vertiginos in trafic.Poti sa-ti revii de pe urma aplicarii unui astfel de filtru dupa un an sau nu mai poti sa-ti revii niciodata.
Pe o perioada scurta este bine sa ai trafic din surse. Dar, acele surse pot disparea peste noapte din diverse motive asa cum s-a specificat mai inainte.
Concluzia? trebuie sa mentii intotdeauna un echilibru stabil intre traficul din surse si cel organic.
Si inca ceva.
Optimizeaza-ti site-ul. Si ai foarte putine link-uri indexate in google (294) comparabil cu yahoo (13.100)
La un PR 3 Cat are site-ul tau, este foarte putin
@leandrud
de aia am si venit pe acest forum, sa invat cum sa fac si eu o mai buna optimizare. Daca ai ceva sfaturi iti multumesc mult in avans.
Pagina fara meta cred ca este site map, o sa ma ocup si de ea curand.
In primul rind vreau sa subliniez ca in comparatie cu acesti oameni de aici eu, nu stiu asa multe dar.... hai sa incerc sa-ti spun ce stiu.
In primul rand concentreza-te pe cuvinte care care sunt foarte cautate. Pentru a vedea acest lucru, foloseste unealta de la Adwords:
adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
In al 2-lea rand cuvantul sau cuvintele cheie pe care te conentrezi sa faci oprimizarea trebuie sa fie primul/ele atat in numele site-ului descrierea lui cat si in cuvintele cheie la tag-ul keywords.
Keyword-urile sa se potriveasca cu descrierea site-ului (sa nu repeti un cuvant cheie de 2 ori -acest lucru este considerat spamm de catre motoarele de cautare si te pot exclude -)
In descriere sa ai intre 12-20 de cuvinte iar cel putin un cuvant sa fie keyword-ul pe care te concentrezi la optimizare si acel keyword sa fie asa cum am spus mai sus la exact primul cuvint din descrierea ta.
In mare cam asta ar fi (din cunostintele mele).