Salut tuturor,
Este primul meu post aici si sper sa nu imi sariti in cap, prea rau :p
Iata ce vroiam sa va aduc in atentie:
BidVertiser - un program atat pentru advertiseri cati si pentru publisheri.
Din analiza mea (nu extrem de amanuntita) iata ce am descoperit:
principiul de functionare e urmatorul:
Publisher-ul isi ofera unul sau mai multe locuri din cadrul pagini sale pentru reclama, site-ul fiind inclus intr-o anume categorie de catre cei de la BidVertiser
Advertiser-ii :
- pot alege de la minim 1 domeniu la 22 domenii in care isi vor face reclama
- pot alege catre ce tari sa fie orientata reclama lor
- in fuctie de cat de mult liciteaza ca si PPC/domeniu ales li se asigura un loc un topul afisarilor (minim e 0.05$/click), se afiseaza instantaneu si o estimare a click-urilor care se dau pe domeniul respectiv cat si costurile/zi si /luna
Alte detalii:
- Este la fel de strict ca si adsense in sensul ca daca se descopera incercari de a frauda sistemul contul iti este blocat
- Reclamele sunt GeoOriented si advertiser-ul plateste in functie de tara de unde a fost generat click-ulFew examples of clicks that we do not recognize as legitimate:
1. Continuous clicks on the same ad.
2. Continuous clicks on each of the ads in the same ad block.
3. Clicks generated by automated scripts.
4. Clicks generated from an ad that was not placed on its associated URL.
- pretul unul click este intre 0.01$ si 0.92$ (mai mult nu am vazut in cazul meu)
- se preteaza foarte bine pentru site-urile cu target USA, UK,CANADA,AUSTRALIA,FRANTA, dar nu numai sunt si advertiseri internationali
- reclamele sunt numai text
- se pot accepta automat sau manual anumite reclame care sa apara
- plata se face la minim 10$ (pt cei cu cont la PayPal) si 50$ pt plata prin cec
- reclamele apar instantaneu pe pagina dupa ce pagina a fost revizuita manual de catre ei (max 48h)
- codul este unic pentru fiecare campanie (modificare formatului de reclama afisat pe o anumita pagina, nu impune postarea unui nou cod)
- statisticile sunt pentru fiecare format de reclama in parte
Pentru mai multe informatii intrati AICI

Răspunde cu citat