Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Intrebare seo

Dan S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    47
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

offtopic: cand ai "putere reputatie egal cu zero" te obosesti degeaba sa dai reputatie si sa mai si scrii de ce anume.
    Imi pare rau ca am incercat sa te ajut.
    Multa bafta!

Trailer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Asta insseamna ca esti utilizator mai vechii pe aici si banat.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am un ziar local ghimpeleploiestean .ro dar nu pe partea de seo nu am facut prea multe lucruri in mod direct

Putin SEO On page
    Un yaoast configurat cat de cat
    Si apoi am creat ceva continut, aici am avut si avantajul sa am 3 ani de date din analytics al unui alt proict de genul care s-a inchis, astfel incat am stiut cateva cuvinte cheie la care probabil eu nu m-as fi gandit.

Deci sfatul meu e sa creezi 1-2 ani continut si abia apoi sa analizezi putin cam ce cuvinte cheie se merita ridicate si eventual sa iei cateva advertoriale pe cuvintele respective.

Nu am optimizat si nici nu ma intereseaza prea tare sa optimizez pentru "stiri ploiesti" "noutati ploiesti" "accidente ploiesti" etc ca sincer eu unul ma indoiesc ca ar cauta cineva asa ceva.

Trebuie sa ti cont si de faptul ca stirile au o perioada scurta de viata.

Tot legat de SEO o sa iti dau o cerinta din partea altui ziar local care m-a contactat in urma cu ceva vreme (nu ne-am inteles la preturi insa) si care suna cam asa: "articolul sa fie indexat dupa primele 3 minute". Cu alte cuvinte nu prea ai ce face daca il pui pe prima pozitie peste 5 zile sau 2 saptamani ci totul in lumea asta a stirilor se intampla pe repede, pe foarte repede as spune eu.

Eu as cauta daca exista bloggeri locali in zona si i-as ruga sa imi promoveze ziarul. As zice ca si cu o astfel de tehnica am avut succes in trecut doar ca ownerul zice ca respectiva campanie nu a avut nici un efect si ca tot succesul ulterior al siteului se datoreaza lui, ma gandesc ca poate are cont pe aici si decat sa intru in discutii inutile prefer sa nu zic de campania aia nimic.

Sper sa iti fie utile sfaturile mele.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Buna idee, apreciez ... eu ma gandeam la ceva asemanator + partea de social media ... doar ca este destul de greu sa mai avansezi acolo ... lumea este satula de fake news si tot felul de aberatii... ma gandeam si la varianta propusa de cineva ...
    Sa ii ofer bannere pe website iar el pe site-ul sau de anunturi/job-uri la persoanele din sfera respectiva sa trimita newsletter periodic cu diverse link-uri din website-ul meu.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    47
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Trailer Vezi Post
    Asta insseamna ca esti utilizator mai vechii pe aici si banat.
    O logica exemplara!
    PS: degeaba dai report ca tot la mine ajunge (am prieteni moderatori), linisteste-te.

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Nu am optimizat si nici nu ma intereseaza prea tare sa optimizez pentru "stiri ploiesti" "noutati ploiesti" "accidente ploiesti" etc ca sincer eu unul ma indoiesc ca ar cauta cineva asa ceva.
    Ar fi bine sa o faci pentru ca nu e greu (lipsa concurentei serioase) si ai putea avea sansa sa fii citat de alte publicatii ai caror redactori sunt interesati de o anumita stire si cauta stirile din ploiesti. De unde rezulta si SEO.
    De asemenea, oamenii din ploiesti mai cauta, ocazional, stiri din orasul lor, satui fiind de ziarele de partid si de cele de la centru (ca sa nu mai vorbim de junk). Ai putea sa-i "prinzi" de clienti daca formatul tau e mai bun ca al concurentei.

Sfatul tau cu "scrie 2 ani stiri" e de-a dreptul indraznet. Sa-l comentam?

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dan S te rog pentru ultima oara sa nu imi mai murdaresti topic-urile si sa iti vezi de viata ta.
    Rog un moderator sa scoata acest tip cu "pile" din topic meu , sunt aici pentru a culege informatii si de a comunica cu privire la seo/sem nu de a intra in conflict si a imi pierde timpul cu offtopic-urile acestui individ.
    Pentru fustrare mergi la medic , ai nevoie de atentie? fa-ti un cont pe website-urile de socializare.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Dan S te rog pentru ultima oara sa nu imi mai murdaresti topic-urile si sa iti vezi de viata ta.
    Rog un moderator sa scoata acest tip cu "pile" din topic meu , sunt aici pentru a culege informatii si de a comunica cu privire la seo/sem nu de a intra in conflict si a imi pierde timpul cu offtopic-urile acestui individ.
    Pentru fustrare mergi la medic , ai nevoie de atentie? fa-ti un cont pe website-urile de socializare.
    @Trailer ceva imi spune ca o sa ne parasesti curand. In afara de a da negative in momentul in care primesti sfaturi utile (desi spui ca ai experienta zero) si de a jigni nu vad sa aduci mare lucru comunitatii.

Mare grija...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Nichita probabil tu esti pila individului.
    Sfat util ? de a crea campanie adwords pentru stiri , sfat util in a face offtopic peste posturile mele de buna credinta , eu iti spun in calitate de membru al acestui forum , sa iti faci timp sa mai cureti din persoanele ce fac offtopic.
    Daca esti "pila" individului de a ramane impartial.
    Faci un topic , vine un fustrat de genul iti scrie vrute si nevrute...
    Totusi ar trebui sa cunosti definitia cuvantului forum.
    Pana in prezent haotik mi-a oferit un sfat , restul doar offtopicuri.
    Nu sunt dorita aici ? nici un fel de problema pot pleca.
    P.S ( Iti spune ceva ca o sa plec curand? probabil iti ordona amicul tau )

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sfat util ? de a crea campanie adwords pentru stiri.
    Da, din adwords facut pe local poti afla daca merita sau nu sa dezvolti un site pe nisa asta. Bagi 300RON si vezi daca ai vizite, ce cauta userii etc. In functie de rezultate continui sau nu.

In rest, da, ai dreptate. Sunt marioneta lui Dan S.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2017
    Vârstă
    47
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Sfat util ? de a crea campanie adwords pentru stiri , sfat util in a face offtopic
    Ti-am dat un sfat foarte bun. Daca ai si gandi intre timp sau ai da un search pe google, ai vedea ca sunt foarte multe avantaje la ceea ce am spus eu.
    In plus, ti-am zis si de social media, lucru la care te-ai gandit si tu de fapt, dar sfatul meu e prost.

Ti-am zis astea ca sa vezi, poate, sper, ca ingamfarea ta nu iti aduce nimic bun. Hartuire e ce faci tu, nu ce fac eu. Eu chiar am incercat sa te ajut. Nu ti-am zis ca esti tepar, nu ti-am luat la puricat greselile gramaticale (ribile dealtfel) cu pretentii de "ziar local" si nici nu te-am jignit in vreun fel. Daca te simti jignit e fix problema ta, poate ar trebui sa respiri adanc si sa vezi ca nu lumea are ceva cu tine, ci atitudinea ta e complet deplasata.

Asta a fost ultima mea interactiune serioasa cu tine. Urmatoarele, daca vei continua asa, vor fi doar in scopul de a scoate ce e mai "bun" din tine.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O intrebare
    De Pancu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st January 2012, 17:05
  2. Intrebare PFA
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th May 2011, 12:28
  3. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 21:23
  4. Intrebare
    De anubis în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th April 2008, 04:14
  5. intrebare....
    De giox2 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2008, 09:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •