m-am inscris si eu pe ARBOContext , dar deocamdata nu m-au bagat in seama
m-am inscris si eu pe ARBOContext , dar deocamdata nu m-au bagat in seama
Eu am primit raspunsul in circa 20 de minute de la aplicare, am fost acceptat. Comparativ cu alte reclame numarul celor care acceseaza mesajele publicitare ARBOContext este mai mic, cred ca nu sunt vizite din gresala ci doar cei interesati.
Eu deja lucrez cu ei de 2 luni .. asta e a 3-a .. sunt prompti cu platile ... mai au mici probleme cu serverele ( din cand in cand nu se afiseaza reclama ) .. dar in rest serviciul si ei sunt de nota 10.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe ce tip de site-uri folositi arbocontext ?
In cazul meu este vorba site-uri cu target preponderent feminin in proportie de 70%, varsta 15-35 ani. Media /click 0,15 ron.
Cum de ai 0.15 ron cand pe site la ei scrie ca pretul minim este de 0.05 ron? Vrei sa zici ca exista in Romania advertiseri, care folosesc ARBOcontext si dau teoretic 0.30 ron (10 centi) pentru un clic ??? Mi se pare ciudat cand in general primesc 2 centi pe adsense pt un clic (isi opreste google 80%?)
Aceasta este media, am avut o singura data in decurs de doua luni 0,01 ( cel putin o singura data am vazut eu ) dar am avut 0,17. Insa majoritatea click-urilor sunt de 0,15 cel putin la mine.
Pai.. tu nu vezi nicio diferenta intre o retea de publicitate targetata gen ARBOmedia si adsense care iti pune reclamele pe orice site, de multe ori din domenii de activitate care n-au nici in clin nici in maneca cu site-ul tau? Adsense este pentru cei care vor sa dea bani mai putini, retelele autohtone pentru cei care vor mai multa seriozitate si probabil o mai buna conversie. Cate din site-urile mari din Romania monetizeaza cu adsense?
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)