In curand voi demara un mic forum pentru www.slabescu.ro si doresc sa imi fac din timp un plan de dezvoltare care sa fie eficient atat teoretic cat si practic. Pentru inceput m-am hotarat la urmatoarele lucruri, pe care doresc sa le comentam impreuna, sa va spuneti parerea despre eficiente lor.
1. Se integrez forumul in continutul siteului, acesta fiind unul informativ sa existe la sfarsitul fiecarui articol un paragraf de genul "Discuta despre acest subiect pe forum impreuna cu Slabescu si comunitatea lui."
2. Sa utilizez cateva widgeturi ce contin cele mai noi topicuri si cele mai populare subiecte.
3. Bannere si promovare abundenta pe site si pe pagina de facebook.
4. Un concurs dar nu stiu exact ce anume, nu ma prea pricep la organizat concursuri sociale. Sa premiez aleatoriu un numar de utilizatori de pe forum cu mai multe premii mici (tricouri personalizate spre exemplu) sau sa ofer un premiu mai mare, ceva substantial. Bugetul alocat pentru premii ar fi acum de 1000 lei. Ar putea aparea problema ca multi utilizatori sa fie interesati doar de concurs si dupa terminarea acestuia sa abandoneze forumul.
5. Poate ceva reclama facebook.
Propuneri, sugestii, idei... toate sunt binevenite.

Răspunde cu citat