Pai am colaborat cu unii din ei si am vrut sa colaborez cu oricine mi-ar fi dat conditii decente.
Exemplu 1:
Am colaborat cu teamdeals pe partea de produse si mi s-au parut ok.
Am facut o reducere de 50% la un stoc mai vechi, iar ca sa beneficieze de reducere, clientul trebuia sa cumpere un voucher. Banii pe voucher erau ai lor, restul ma interesa.
Pe vremea aceea teamdeals era in teste, era la inceput, si probabil nu aveau asa de multi abonati. Deci nu pot spune ca am vandut foarte mult sau ca mi s-au intors clienti. Poate nici produsele mele nu erau "in trend", dar ca firma s-au comportat exemplar. Informatii recente nu am, deci nu stiu daca au ramas la fel sau nu.
Exemplu 2:
Am vrut am o oferta de servicii. Trebuia sa fac o reducere de 50% fata de pretul normal, iar incasarile trebuia sa le fac jumate-jumate cu ei. Cand spun "ei" ma refer la majoritatea firmelor de acest tip pe care l-eam contactat.
Cel mai ieftin cred ca a fost fundeal, care a acceptat o negociere si a lasat la 40% (partea lor)
In conditiile astea, in care tu mai castigi doar 25% din pretul real al serviciului, mergi in pierdere.
Mare renume nu iti faci cu ei, asa ca trebuie practic sa castigi in timpul ofertei.
Si atunci ce faci? Umfli preturile. Faci japca, sa castigi si tu ceva, sa castige si ala de te promoveaza si sa opti face si o reducere "semnificativa".
Ca sa ai succes, trebuie sa faci ca toti ceilalti - iti faci un site cu preturi umflate, faci reduceri false si aia e... hit & run.

Răspunde cu citat