Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: adevolution, boom.ro, imedia.ro

Adam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th August 2006
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Ce legatura are ?
    Am fost indus in eroare si era o simpla curiozitate. Raspunsul fiind bineinteles optional.
    Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    vai de capul tau

Citat Postat în original de eRwin Vezi Post
    Adam! Seopedia este un forum unde invatam unul de la celalalt! Raspunsul arogant la intrebarea lui Iskander, se potriveste mai degraba pt. o comunitate a unei echipe de fotbal din Romania. Incearca sa devii mai constructiv.
    Bla, bla, bla. Tu crezi ce spui? Tu crezi ca e normal ca un administrator si doi moderatori sa ignore si aparent sa promoveze folosirea termenilor gresiti? Imho ori e indiferenta ... ori e necunostinta de asemenea. Incercati cumva sa tineti un forum "mai curat si mai uscat" in care toti se iubesc si se pupa?

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    In Saptamana Financiara de azi e data o cifra de vreo 9100 RON (~91.000.000 ROL) - incasari publicitare ale site-ului Okazii.ro pe primele 7 luni ale anului. Deci cam 2700 euro. Tinand cont de cifra de vreo 61 de milioane de afisari facute de site in tot acest timp (cf. Trafic.ro), rezulta ori ca nu au reusit sa isi umple spatiul de publicitate decat in proportie de vreo 2%, ori ca tarifele "de lista" sunt pentru fraieri care, cum se zice, "pun botul".
    Tind sa cred ca datele raportate sunt intentionat subdimensionate pentru a inchide gura publisherilor care oricum primesc destul de putin datorita procentului baban Boom/Netbridge. "Uitati, si Okazii al nostru genereaza putin, nu va mai vaitati ca va umplem site-ul cu reclama ABN, Coca Cola, Pepsi, Vodafone & Orange si in medie primiti 0.1$ CPM". Parerea mea. Daca vor clienti atunci sa reduca ratecard-ul ala exagerat pentru okazii.ro si sa scoata auto-reclama la MyJob, Ele si ce site-uri mai detin. Dar continui sa cred ca suma aia o scot pe 1, 2 maxim 3 luni, daca scoteau atat pe 7 luni il inchideau de mult. Altfel sunt niste afaceristi jenanti. Iar o firma cu aproape 100 de angajati si fond american de investitii putred de bani in spate nu are cum sa fie o afacere jenanta.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Bla, bla, bla. Tu crezi ce spui? Tu crezi ca e normal ca un administrator si doi moderatori sa ignore si aparent sa promoveze folosirea termenilor gresiti? Imho ori e indiferenta ... ori e necunostinta de asemenea. Incercati cumva sa tineti un forum "mai curat si mai uscat" in care toti se iubesc si se pupa?
    Te rog sa revii sa postezi doar atunci cand vei incepe sa realizezi ce inseamna o comunitate si ce inseamna sa inveti sa urmezi reguli.

Daca nu iti place comunitatea mai ai alte 40 de forum-uri unde poti scrie.

Daca mai vad comentarii de genul "bla bla" adresate unui moderator care iti atrage atentia asupra unei greseli pe care ai facut-o, ai ban temporar.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 14th August 2006 la 23:58.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

mda...

eu personal, imi recunosc vina si ca ma puteam exprima mai corect, dar starea fizica in care eram nu mi-a permis pe moment.. nu cred, totusi, ca am gresit atat de mult, incat sa fiu chiar asa de scuipat... si ce dovedeste ca nu am gresit atata, incat sa fiu scuipat, sunt raspunsurile la obiect si de bun simt pe care le-am primit de la ceilalti membri, in afara, de mai sus numitul, adam... oricum, multumesc oamenilor cu bun simt din seopedia
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Adam Vezi Post
    Tind sa cred ca datele raportate sunt intentionat subdimensionate pentru a inchide gura publisherilor care oricum primesc destul de putin datorita procentului baban Boom/Netbridge. "Uitati, si Okazii al nostru genereaza putin, nu va mai vaitati ca va umplem site-ul cu reclama ABN, Coca Cola, Pepsi, Vodafone & Orange si in medie primiti 0.1$ CPM". Parerea mea. Daca vor clienti atunci sa reduca ratecard-ul ala exagerat pentru okazii.ro si sa scoata auto-reclama la MyJob, Ele si ce site-uri mai detin. Dar continui sa cred ca suma aia o scot pe 1, 2 maxim 3 luni, daca scoteau atat pe 7 luni il inchideau de mult. Altfel sunt niste afaceristi jenanti. Iar o firma cu aproape 100 de angajati si fond american de investitii putred de bani in spate nu are cum sa fie o afacere jenanta.
    Eu tind sa cred ca e vorba de o declaratie reala si inocenta a noului director de PR de la Netbridge.

Banii multi nu se invart pe un site, ci pe o retea. De exemplu, o alta firma, concurenta cu Boom si avand propria retea de site-uri a incasat in urma cu putin timp 50.000 E pentru o luna / un banner afisat in toata reteaua.

De asemenea, Netbridge nu are 100 de angajati. Cf. datelor oficiale in 2004 a avut 21 si e greu de crezut ca in conditiile in care recent le-au plecat hoarde intregi de angajati, in frunte cu Orlando, ar avea 100. Iar cifra de afaceri pe 2004 a fost de aproximativ 700.000 E. Pana la urma luati la rand toate site-urile lor (si reprezentate de ei) din 2004 (trafic.ro), vedeti numarul de afisari si calculati eficienta / site.
    Lucian

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Kevi nu uita de Val Voicu..

http://www.adevolution.ro/retea.html
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Adam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th August 2006
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    De asemenea, Netbridge nu are 100 de angajati. Cf. datelor oficiale in 2004 a avut 21 si e greu de crezut ca in conditiile in care recent le-au plecat hoarde intregi de angajati, in frunte cu Orlando, ar avea 100. Iar cifra de afaceri pe 2004 a fost de aproximativ 700.000 E. Pana la urma luati la rand toate site-urile lor (si reprezentate de ei) din 2004 (trafic.ro), vedeti numarul de afisari si calculati eficienta / site.
    "Netbridge incheie anul (NR: 2005) cu o cifra de afaceri de 3 ori mai mare ca in 2004 la fel ca si numarul de angajati (~ 75 la finalul anului trecut).", http://www.orlando.ro/?p=99

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Te rog sa revii sa postezi doar atunci cand vei incepe sa realizezi ce inseamna o comunitate si ce inseamna sa inveti sa urmezi reguli.

Daca nu iti place comunitatea mai ai alte 40 de forum-uri unde poti scrie.

Daca mai vad comentarii de genul "bla bla" adresate unui moderator care iti atrage atentia asupra unei greseli pe care ai facut-o, ai ban temporar.
    Bla, bla, bla. Ok, mea culpa, nu stiam ca e si asta un forum in care daca se atrage atentia asupra greselilor moderatorilor esti atacat de admin. Trebuia sa ma astept, alt forum romanesc tip "gashka".

Scuze de deranj, ma retrag.

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit

eu inca sunt foarte nedumerit
    m-am uitat acum pe harta de publicitate a lui vivi ptr ca a fost actualizata si observ ca imedia a disparut ... in loc a aparut adevolution ....

nu inteleg o chestie deci pe bune .... adevolution este defapt imedia .. e un rebranding .... pe cuvant ca is aiurit total
    sunt situri care in harta publicitatii figureaza la adevolution dar pe situl acestuia nu figureaza ca ar fi in reteaua lui .... is nedumerit tare.....

ma lamureste si pe mine careva ?
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Am scris si eu cateva mailuri la agentiile de publicitate din Romania,sa vad daca vor sa colaboreze cu mine si daca pot face cu vreo agentie un parteneriat profitabil,acum problema este ca nu stiu prea multe despre o agentie de publicitate despre plata, spatiu de publicitate ,contract etc.
    Cei care deja colaborati cu agentii de publicitate daca imi puteti impartasi din experienta voastra pe acesta tema v-as fi recunoscator.
    Am citit pe blogul lui Vivi si in mai multe bloguri in care se vorbeste de publicitate dar sincer sa fiu,tot sunt nedumerit.
    Va multumesc celor care imi veti raspunde.

lus29 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

mai bine fa-ti matale un site beton la campanie, de preferat in flash, si du-te apoi la Google AdSense ca sa-ti bage link-ul prin toate Gmail-urile si blog-urile si sitele acceptate si o sa vezi ca esti mai castigat si mai ieftin.
    la astfel de retele de care zici tu traficul, afisarile si rapoartele de click nu sunt veridice 100%.
    se modifica ff usor, asta iti spun sigur.
    bafta!

lus29 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Adevolution a fost formata de oamenii care vindeau pentru Imedia, cum ar fi chiar Val Voicu.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Boom a dat faliment
    De mike_ppc în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th November 2009, 22:33
  2. Boom de la Netbridge in dificultate cu platile
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 17:23
  3. Adevolution si Mediacafe
    De pstefan75 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th January 2008, 11:20
  4. Adevolution - retea de siteuri premium
    De pstefan75 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2007, 21:15
  5. Orlando nu mai e Boom
    De alfie în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th August 2006, 15:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.