Hei, va consumati degeaba energia pe acest thread.
M-am inteles cu beatrice88 in acea zi, iar a doua zi m-a anuntat ca de fapt s-a impacat cu vechiul colaborator (tip razbunator care odata cu incheierea colaborari incepuse sa faca tot posibilul pt doborarea siteului, alta explicatie eu nu gasesc de ce siteul a cazut la fix 2 zile dupa ruperea colaborarii)
Deci case closed ca sa zic asa...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 28th May 2011 la 15:03.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Asta e tehnica uite linku', scoate linku'. Mai stiu cazul unui expert in domeniu. Ca sa prinda si ceva mentenanta, se joaca cu linkurile pana cand clientul isi da seama ca trebuie sa plateasca lunar pentru ca site-ul sa ramana pe pozitiile respective.
Nu mai plateste omu', toate linkurile pe care le controleaza sunt scoase iar site-ul se duce in jos. Si uite asa ajunge omul sa se intoarca la expert, singurul care ii poate urca site-ul in Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si asta vi se pare corect? Mie personal nu, cel putin dpdv etic. Dar na...vorba unui coleg de-al meu, "foamea naste monstrii"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)