Încearcă și T5.ro, folosește API pentru a prelua datele din contul tău de Analytics și îți generează statistici în genul sistemelor menționate mai sus.
Încearcă și T5.ro, folosește API pentru a prelua datele din contul tău de Analytics și îți generează statistici în genul sistemelor menționate mai sus.
Statcounter e ok daca stii sa-l setezi (Maximum Visit Length...)
Recomandarea mea ar fi Analytics.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th February 2011 la 23:01.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Awstats sucks. Plus ca poate nu foloseste cpanel .
Analytics e cea mai buna solutie . Fara T5, zic eu.
Si din cate stiu, gtop-ul este ok.
Lucrez la o firma de web design si am un magazin de airsoft .
Eu folosesc si Twatch
Sitemeter se actualizeaza in timp real si e destul de ok daca vrei doar ceva simplu. Eu il folosesc in paralel cu Analytics.
Eu folosesc pe u site t5.ro si vad ca merge bine. In paralel folosesc wta si analytics, wta insa mi-a dat un rateu zilele trecute cand mi-a aratat niste cifre cam mari. Am inteles ca si la altii s-a intamplat, deci ii iertam, fiind prima oara.
Pentru siteuri micute ai putea folosi si soft-ul woopra. Am folosit acum ceva vreme si mi-a placut ideea.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
iti recomand wta , gtop si wtstats.com ! (una din ele)
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Gtop nu-mi place ca accepta siteurile warez...analytics este mai complex si cred ca cel mai eficent...
Normal ca este cel mai eficent , doar este 'by google' .
Lucrez la o firma de web design si am un magazin de airsoft .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)