Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Loose vs Loose

Afișare hibrid

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Google are o tehnologie (din pacate total netransparenta) pentru a detecta aceste clickuri invalide. Cred ca in cazul tau merita sa scrii la G. sa ceri o investigatie mai amanuntita, CTR-ul de 65% e unul total neverosimil, mai ales cand sunt si alte anunturi.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de mike_ppc Vezi Post
    Google are o tehnologie (din pacate total netransparenta) pentru a detecta aceste clickuri invalide. Cred ca in cazul tau merita sa scrii la G. sa ceri o investigatie mai amanuntita, CTR-ul de 65% e unul total neverosimil, mai ales cand sunt si alte anunturi.
    Cred ca daca iti propui sa faci asta, poti sa treci peste tehnologia asta destul de usor. Tinand cont ca omul lucra full-time dand clickuri si ca traficul pe keywordul respectiv era mic, putea sterge cookies, cache, flash cookies si schimba ip-ul. Si presupun ca stiau si ei sa stea pe site mai mult timp si sa viziteze cateva pagini. Facand toate astea nu stiu cat de usor e sa depistezi un click invalid. Totusi poate bate la ochi ca doar o singura reclama nu are clickuri si are un ctr foarte mic.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Mike, o idee interesanta ar fi fost sa le servesc un cookie care sa contorizeze a cata vizita e. Doar ca informare. Insa din nefericire sunt aproape convins ca le stergeau regulat.
    Poti incerca cu Flash cookies. Nu stiu foarte multe despre asta si nici nu am gasit pe Google, dar cred ca un expert in Flash te poate ajuta destul de usor. Si sunt destul de sigur ca pe astea nu le sterg

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •