6th December 2010, 14:13
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emil
Am gasit e intre 28 si 33% cu varfuri in presezon, si perioade de calm (15-20) in restul timpului. Pe cuvant + nume oras este 8% (ca nota acolo sunt si mult mai putine cautari). La Total - Căutare este de 3 ori mai mare ca la Total - Rețeaua de display .
Uite insa peste ce am dat: Rata de clic (CTR) reprezintă numărul de clicuri efectuate pe anunțul dvs., împărțit la numărul de apariții ale anunțului (afișări). Atât anunțurile, cât și cuvintele dvs. cheie au fiecare propriile valori CTR, proprii performanței campaniei dvs. In Belgia e 3.07 ca medie, in RO este 65%.
Si ca o mica chestie funny. Un afiliat ia 15% in nisa asta. Costul adwordsului e 16%.
Poate ca afiliatul are un cost mai mic de 16% in Adwords si se bazeaza si pe trafic organic.
CTR de 65% e imens, arata clar clickuri invalide (fraud)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Krumel
Totusi ai optiunea de targetare pe oras in Romania. La ei piata e mai mare, de aia e mai bine dezvoltata optiunea.

Daca te referi la Customs (punct cu raza) - aia e mai mult pentru moral, nu cred ca te poti baza pe ea. Optiunea e dezvoltata si in functie de cum se poate face un matching intre IP si locatia acestuia, nu doar functie de interesul pietei.
PS: Exista si targetare dupa cod postal, dar nici macar in Germania cei de la Google nu au vrut sa garanteze ceva. Va puteti imagina de ce.