Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Tool Nou - miniChat.ro - Pareri

RaduX este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Tool Nou - miniChat.ro - Pareri

Salut,

Am intrat de curand pe acest forum si as dori sa aflu parerile voastre in legatura cu o aplicatie pe care am lansat-o de curand si anume Chat Online Gratuit | miniChat

Este o aplicatie de Chat/Suport Live care ofera si statistici de trafic si trafic live.

Se instaleaza foarte usor si nu costa nimic.

Are incorporat si un sistem de publicitate ce poate fi folosit de catre membri.

Am lansat-o de curand si este in varianta Beta. Chiar acum cateva zile am castigat locul 1 la concursul ITFest cu ea, sectiunea web development . Mai am mult de lucrat la aceasta aplicatie si as dori sa aflu diverse pareri si sfaturi in legatura cu ea.

Va rog sa imi spuneti parerile voastre, fie bune fie rele.

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca bagi ceva de genu` asta pe un site cu multi vizitatori vei fi asaltat de spammeri.
    Acum 2 minute am intrat si am scris la misto partz.com si shit.net ca si test, iar un moderator mi-a dat ban. Daca nu e nici un moderator online ce se intampla? Are vreun bot(gen eggdrop pe mIRC) care sa aiba grija de spam sau injuraturi? Poate fi configurat? E o limita pentru useri care sa foloseasca chat-ul? Ingreuneaza incarcarea altor pagini daca este folosit de ex. de 500 de useri deodata? Da si noua mai multe detalii. :-P
    Am si eu un blog unde lenevesc...

RaduX este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Are un filtru de reclama, merge pentru site-uri scrise sub forma www... sau http://.... si un filtru de limbaj vulgar. M-am gandit la o optiune de autoban la 3 reclame sau 3 injuraturi. Totusi are un buton de raportare din partea celorlaltor utilizatori. Daca nu este niciun moderator online, restul utilizatorilor pot raporta. La un nr de raportari se face ban automat.

Poate fi configurat din backend. Are 3 versiuni: Chat Live ca pe Facebook cu ferestre care "plutesc" pe ecran, o versiune asemanatoare de Suport Live si una de Chat Embedded - un fel de mIRC.

Limite: 300 vizitatori online pe site-ul respectiv, 25 useri online pe chat + maxim 10 moderatori.

NU ingreuneaza incarcarea paginii, cel putin varianta cu ferestre. Se incarca aproape instant, este destul de optimizat si ruleaza pe propriile servere.

Puteti afla mai multe detalii la Caracteristici Chat Online - Suport Live | miniChat

Aveti si un cont de demo in backend.

Multumesc pentru interventie

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tool util SEO
    De Nichita în forumul SEO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 19th May 2011, 23:15
  2. Tool-uri problema
    De Vicentiu în forumul Teste
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th November 2010, 10:01
  3. Webmaster Tool - new look
    De Diana în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th June 2009, 08:10
  4. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  5. Un Tool Mai Special ..
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 15th February 2006, 16:04

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •